Ebru Gediz, düğün öncesinde yaptığı açıklamada, “Hayatımı Faik beyle birleştirdiğim için çok mutluyum. İnşallah mutlu huzurlu bir yuvamız olur” ifadelerini kullandı. Beykoz Göksu’daki Küçüksu Kasrı’nda gerçekleşen düğün törenine, yoğun programı nedeniyle katılamayan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım çelenk gönderdi. Konukların yerini almasının ardından genç çiftin nikahı kıyıldı.
Heyecan Dolu Anlar
Nikah töreni öncesinde Ebru Gediz, “Gerçekten 6 bine yakın canlı yayınım var. Ancak bu başka bir heyecan, hiç heyecanlanmayacağımı düşünüyordum ama çok heyecanlıyım” dedi. Gediz, hayat arkadaşını seçmenin önemine de dikkat çekerek, “Onun kararını vermesi takdir edersiniz ki çok kolay değil” şeklinde konuştu.
İHA’ya teşekkür eden Gediz, “Ben Faik beyle beraber hayatımı birleştirdiğim için çok mutluyum, nezaketi beni bu noktaya getirmiştir” dedi. Faik Öztunç ise, “Ben daha heyecanlıyım. Ebru hanımı tanıdığım için çok sevinçli ve gururluyum. Bu duygu her şeyin üstündedir” şeklinde konuştu.
Dans ve Kutlama
Ebru Gediz ve Faik Öztunç, nikahlarının kıyılmasının ardından dans ederek mutluluklarını kutladı. Genç çiftin düğün töreni, dostları ve aileleriyle birlikte unutulmaz anlara sahne oldu.