Eczacıbaşı VitrA, İstanbul'da Şampiyonluk Coşkusu Yaşıyor

Voleybol DenizBank Kadınlar CEV Şampiyonlar Dörtlü Finali'nde şampiyon olan Eczacıbaşı VitrA, İstanbul'a döndü. Takım, İtalyan Unendo Yamamay'ı yenerek Avrupa şampiyonu oldu.

Eczacıbaşı VitrA, İstanbul'da Şampiyonluk Coşkusu Yaşıyor
Voleybol DenizBank Kadınlar CEV Şampiyonlar Dörtlü Finali'nde şampiyon olan Eczacıbaşı VitrA, İstanbul'a döndü. Takım, İtalyan Unendo Yamamay'ı yenerek Avrupa şampiyonu oldu.
Google News'te Abone Ol

Eczacıbaşı VitrA, Voleybol DenizBank Kadınlar CEV Şampiyonlar Dörtlü Finali'nde elde ettiği başarıyla İstanbul'a döndü. Şampiyonlar Ligi'nde karşılaştığı İtalyan takımı Unendo Yamamay'ı 3-0 yenerek Avrupa'nın en büyüğü olmayı başaran takım, bu akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı'na geldi. Eczacıbaşı Holding'in yönetim kurulu başkanı Bülent Eczacıbaşı ve takımın taraftar grubu Tigers ile birlikte altyapı oyuncuları ve aileleri, şampiyonları büyük bir coşkuyla karşıladı. Havalimanında basın mensuplarına açıklamada bulunan Eczacıbaşı VitrA Kaptanı Esra Gümüş Kırıcı, "Hayallerimizi gerçekleştirdik, çok çalıştık ve bunun karşılığını aldık. Final maçında 3-0 almak kolay değil, takım olarak güç gösterdik" dedi. Tecrübeli oyuncu Neslihan Demir ise, "Birçoğumuz için kariyerimizde eksik kalan bir parçayı tamamladık. Daha iyilerini yapacağımıza inanıyoruz ve şimdi Türkiye Kupası'na hazırlanacağız" şeklinde konuştu. Taraftarların tezahüratları eşliğinde çiçekle karşılanan şampiyon takım, toplu fotoğraf çekiminin ardından havalimanından ayrıldı.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin