Edirne İl Emniyet Müdürlüğü, yılbaşını huzurlu geçirmek amacıyla şehir genelinde kapsamlı bir güvenlik tedbiri aldı. Bu kapsamda, toplamda 939 emniyet personeli, 134 ekip, 8 motosikletli ekip, 4 İHA (drone) ve 2 dedektör köpek ile sahada görev yaptı. Ekiplerin, yılbaşı gecesi boyunca şehrin çeşitli noktalarında denetim yaptıkları ve asayiş ile trafik konularında aralıksız çalıştıkları belirtildi.
Edirne Emniyet Müdürü Muhittin Ayhan, "Osmanlı'ya başkentlik yapmış güzel Edirne'mizin yılbaşına huzur ve güvenli şekilde girmesi için hep birlikte görev yapacağız." şeklinde açıklamalarda bulundu. Bu özverili çalışma, vatandaşların yılbaşını huzurlu bir şekilde geçirmelerine olanak tanıdı.
Ayrıca, Edirne'deki trafik uygulamaları sırasında, Noel Baba kostümüyle direksiyon başına geçen sürücü Mustafa Zobar, denetim sırasında dikkat çekici görüntüler oluşturdu. Bu tür renkli anlar, yılbaşı gecesinin eğlenceli yanını da gözler önüne serdi. Görevli ekiplerin almış olduğu tedbirler sayesinde, vatandaşların yeni yıla güven ve huzur içinde girmeleri sağlandı.