Eğlence ve Etkinlik Alanları ATRAX ile Şekilleniyor

6. Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı, ATRAX 2018, 1-3 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açıyor.

29 Aralık 2017 Cuma, 05:33
Eğlence ve Etkinlik Alanları ATRAX ile Şekilleniyor
-

Dünyanın önde gelen eğlence tesisi yatırımcılarını, oyun ve ekipman üreticilerini, etkinlik organizatörü firmalarını, turistik işletme sahiplerini, belediye, AVM yöneticilerini, inşaat firmalarını, mimarları, kurumsal firmaları ve tedarikçileri buluşturan ATRAX, ürün çeşitliliği ile fark yaratıyor. Jetonlu oyun makinalarından, trambolinlere; simülatör cihazlarından, şişme oyun parklarına kadar birçok ürün grubunun yer aldığı fuar özellikle AVM ve otel eğlence alanlarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Ayrıca A’dan Z’ye etkinliklerini farklı kılacak tüm ekipman-ürün ve hizmetleri de sunuyor. AVM ve otellerin içerdikleri eğlence alanları ve düzenledikleri etkinlikler farklılaşmalarındaki en büyük etkenlerin başında geliyor.
Otel ve AVM eğlence alanlarını farklılaştıracak eğlence parkları, şişme su oyun ekipmanları, su parkları ekipmanları, çocuk oyun grupları, havuz ve fıskiye sistemleri, jetonlu oyun makinaları, iç ve dış mekan şişme aktivite ekipmanları, hareket simülatörleri, bowling tesis ekipmanları, tırmanma duvarı ekipmanları, dart, bilardo, paintball ekipmanları, lazer şov ve ekipmanları, animasyon ve gösteri ekipmanları, kostüm ve aksesuarlar, parti süsleme ve havai fişek ekipmanları, ses-ışık-görüntü-sahne sistemleri, akvaryum ekipmanları ve tema park tesis ekipmanları ATRAX fuarında sergilenecek.
Türkiye’nin Parlayan Projeleri Shining Star Awards’da Ödüllendirilecek
Fuar kapsamında; Türkiye eğlence, etkinlik ve rekreasyon sektörünün enlerini belirleyen ilk ve tek yarışması “Shining Star Awards 2018 – Eğlence, Etkinlik ve Rekreasyon Ödülleri” de düzenlenecek. 2 Şubat 2018 tarihinde Crowne Plaza Florya’da gerçekleştirilecek olan, Shining Star Awards başvuruları eğlence, etkinlik ve rekreasyon sektöründen büyük ilgi gördü. Önemli bir ihtiyaca dönüşen eğlence ve rekreasyon alanlarına yönelik farkındalık ve gündem oluşturarak sektörün daha nitelikli ürün ve hizmetler sunmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Shining Star Awards Eğlence Ödülleri yarışması, Türkiye’nin öne çıkan eğlence ve rekreasyon alanlarını aynı zamanda etkinliklerini değerlendiriyor. Her yıl sektör profesyonelleri ve takipçileri tarafından yoğun ilgi gören yarışmada, En Başarılı Temalı Açık Alan Eğlence Merkezi, En Başarılı Temalı Kapalı Alan Eğlence Merkezi, En Başarılı Belediye Parkı, En Başarılı Avm Eğlence Alanı, En Başarılı Müze ve Ören Yeri, En Başarılı Su Parkı, En Başarılı Temalı Konut Projesi, En Başarılı Yeni Ürün, Yıldızlı Proje, Yılın Girişimcisi, En Başarılı Festival, En Başarılı AVM Etkinliği, En Başarılı Kurumsal Etkinlik, En Başarılı Kampüs Etkinliği, En Başarılı Sportif Etkinlik, En Başarılı Etkinlik Alanı, başlıkları altında 16 kategoride değerlendirilecek olan yarışmanın kazananları uzman ve tarafsız jüri üyeleri tarafından tek tek değerlendirilecek. ATRAX Gala Gecesi kapsamında gerçekleştirilecek Shining Star Awards 2018 Ödül Töreninin sponsorluğunu, İstanbul Akvaryum, Aqua Florya AVM ve Crowne Plaza Florya üstlenmiştir.
TUREKS ULUSLARARASI FUARCILIK HAKKINDA:
1994 yılından beri fuar organizasyonundan deneyimli ekibiyle, yurtiçinde uluslararası ölçekte fuarlar gerçekleştiren Tureks Uluslararası Fuarcılık, 2003 yılında kurulmuştur. Türkiye ve Orta Doğu’da sektörel fuarlar organize eden Tureks, başarılı ve deneyimli organizasyon kadrosuyla alıcı ve satıcıları bir araya getirmekte, ulusal ve global ticarette fayda sağlama misyonu ile yeni projeleri gerçekleştirmeye devam etmektedir. Tureks Uluslararası Fuarcılık, titiz ve kapsamlı çalışmalarıyla sektörlerin üreticisi ve tüketicisinin yanı sıra akademik ve kamusal alandan profesyonellerin de bir araya gelmesini sağlayarak önemli iş bağlantılarına aracı olmakla birlikte bulunduğu sektörlerin gelişimine katkı sağlamaktadır. Tureks Uluslararası Fuarcılık, ülke ekonomisine katkı sağlayan, hizmet verdiği sektörlerde değer yaratan global bir fuar şirketi olma yolunda ilerlemektedir.
ATRAX HAKKINDA:
Eğlence-Park-Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı ATRAX, eğlence endüstrisi alanında büyük projelerin uygulandığı Türkiye ve komşu ülkelerin ilk ve tek ihtisas fuarı olma özelliğini taşıyor. Her yıl giderek büyüyen bir iş hacmine sahip olan eğlence sektöründe fuar boşluğunu dolduran ATRAX, bu yıl da dünyanın birçok ülkesinden çok sayıda katılımcı ve ziyaretçiyi İstanbul’da ağırlamaya hazırlanıyor.
Shining Star Awards, önemli bir ihtiyaca dönüşen eğlence ve dinlence alanlarına yönelik farkındalık ve gündem oluşturmak bu sayede sektörün gelişimine katkı sağlayarak sektörün daha nitelikli ürün ve hizmetler sunarak toplumsal, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda daha fazla değer yaratmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenmektedir.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı