EGM Bankacılık İhalesinde Rekor Promosyon Teklifi: 90 Bin Lira

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Bankacılık Hizmet İhalesi’nin sonuçları açıklandı.

EGM Bankacılık İhalesinde Rekor Promosyon Teklifi: 90 Bin Lira
Emniyet Genel Müdürlüğü, merkez ve taşra teşkilatındaki personelin maaş ve ücret ödemelerine ilişkin Banka Promosyonu ve Bankacılık Hizmet İhalesi'ni ilk kez sosyal medya hesaplarından ve Polis Radyosu’ndan canlı yayınladı. İhale sürecine 2025-2028 yıllarını kapsayan 24 banka davet edildi ve ihaleye toplamda 5 banka katıldı.

İhale Süreci ve Teklifler
Bankaların kapalı tekliflerinin ardından, açık artırma usulüyle devam eden ihale sürecinde, teklif veren bankaların 36 ay için sunduğu kapalı teklifler şu şekilde sıralandı: - Halk Bankası: 75 bin Türk lirası - İş Bankası: 30 bin Türk lirası - Yapı Kredi Bankası: 54 bin Türk lirası - VakıfBank: 75 bin Türk lirası - Ziraat Bankası: 50 bin Türk lirası Kapalı tekliflerin ardından gerçekleştirilen 7 tur süren açık artırma sonucunda, en yüksek teklifi 90 bin lira ile VakıfBank verdi.

Revize Teklif Olmadı
EGM Strateji Daire Başkanı Seylan Demir, VakıfBank temsilcisine teklifin revize edilmesi talebinde bulundu, ancak yeni bir teklif gelmedi. Demir, bu konuda şu açıklamayı yaptı: "Söz konusu teklif, diğer kamu kurum ve kuruluşların promosyon anlaşmaları da dikkate alınarak komisyonumuzca kapsamlı şekilde değerlendirilecektir. Gerekli görülmesi halinde bankalardan tekliflerini yazılı olarak revize etmeleri istenecek veya tarihi sonradan bildirilecek yeni bir oturum düzenlenecektir. Sürecin en kısa sürede tüm personelimizin memnuniyetini sağlayacak şekilde sonuçlanması için azim ve kararlılıkla çalışacağız."
Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin