Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde "Kutsal Topraklardan Dijital İzler" adlı serginin açılışı, üniversite yönetimi ve öğrencilere ev sahipliği yaptı. Dijital sanat ve fotoğraf çalışmalarının sergilendiği etkinlik, yoğun katılımla gerçekleşti. Açılışta Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Doğru ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan Demirci gibi isimler yer aldı. Kutsal topraklardan çekilen fotoğrafların yanı sıra, dijital sanat eserleri de ziyaretçilere sunuldu ve manevi bir atmosfer oluşturuldu.
Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, sergide yer alan eserlerin önemine vurgu yaparak, bu tür sanatsal etkinliklerin akademik ve kültürel açıdan değer taşıdığını ifade etti. İletişim Fakültesi öğretim üyesi Ferda Başgün, kutsal topraklarda çektiği fotoğrafları dijital çalışmalarla bir araya getirerek anlamlı bir sergi oluşturduğunu belirtti. Başgün, sergiye katılan herkese teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.
Serginin, Cuma günü Rektörlük Kampüsü'nde bulunan Murad Camii avlusunda sanatseverlerin ziyaretine açılacağı bildirildi. Etkinlik, Elazığ'daki sanatseverler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.
