Elazığ'da Fırat Üniversitesi Öğrencileri Grafik Ürünleri Sergisi Düzenledi

Elazığ'daki Fırat Üniversitesi öğrencileri, grafik tasarım ürünlerini sergiledi. Açılışta Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Hasar, halkla buluşmanın önemine vurgu yaptı.

Elazığ'da Fırat Üniversitesi Öğrencileri Grafik Ürünleri Sergisi Düzenledi
Elazığ'daki Fırat Üniversitesi öğrencileri, grafik tasarım ürünlerini sergiledi. Açılışta Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Hasar, halkla buluşmanın önemine vurgu yaptı.
Google News'te Abone Ol

Elazığ'daki Fırat Üniversitesi, 40. yıl etkinlikleri çerçevesinde bir grafik ürünleri sergisi düzenledi. Sergi, bir alışveriş merkezinde gerçekleşti ve FÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Hasar, Grafik Tasarım Bölümü öğretim üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Prof. Dr. Halil Hasar, üniversitenin etkinliğinin önemine değinerek, "Öğrencilerimizin sergilediği bu eserler, onların yeteneklerini halka sunma fırsatı yaratmıştır. Bu organizasyonu destekleyen Park23 işletmesine teşekkür ediyoruz" dedi.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Bölümü'nden araştırma görevlisi Sena Yavuz, sergideki ürünlerin halkın beğenisine sunulduğunu belirtti. Yavuz, "Öğrencilerimizle birlikte görsel değer taşıyan eserleri sergiledik. Umarım beğenilmiştir" ifadelerini kullandı.

Diğer bir öğretim görevlisi Kainat Özpolat ise sergideki ürünlerin her birinin bir mesaj taşıdığını vurguladı. Özpolat, afişler ve gazete çalışmaları gibi eserlerin, toplumsal sorunlara dikkat çekmeyi amaçladığını belirtti. Sergideki eserler, katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü ve öğrencilerin yetenekleri takdir edildi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin