Emekliler, Büyükşehir Gençlik Kampında Mutlu Bir Gün Geçirdiler

Mersin Büyükşehir Belediyesi, emeklilerin yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Tarsus Emekli Evi üyesi emekliler, Tarsus Gençlik Kampı’nda kendileri için özel olarak hazırlanan programda mutlu bir gün geçirdiler.

08 Ekim 2020 Perşembe, 08:39
Emekliler, Büyükşehir Gençlik Kampında Mutlu Bir Gün Geçirdiler
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
İlgi her geçen gün artıyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin emekli yurttaşların zamanlarını en güzel şekilde değerlendirebilmeleri için hizmete açtığı ‘Emekli Evlerine’ ilgi her geçen gün artıyor. Mersin merkez ve Tarsus Kültür Park içerisinde faaliyet gösteren “Emekli Evlerine” üye vatandaşlara yönelik sosyal etkinliklerde düzenleniyor.


Bu kez Tarsus Emekli Evi üyeleri ağırlandı
Geçtiğimiz günlerde Mersin Yenişehir’de bulunan Emekli Evi üyelerini ağırlayan Gençlik Kampı’nda bu kez de Tarsus Emekli Evi üyesi yurttaşlar ağırlandı.

Pandemi dolayısıyla 25’er kişilik gruplar halinde ağırlanan emeklilere Gençlik Kampı’nda kebap ikram edildi. Kampın doğal ortamında hijyen kurallarına azami özen gösterilerek gerçekleştirilen etkinlikte, misafirleri Büyükşehir Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yöneticileri ve görevlileri yalnız bırakmadı.

Etkinlik kapsamında Gazeteci-Yazar Mirza Turgut’un Mersin tarihi üzerine gerçekleştirdiği söyleşinin ardından, emeklilere kamp gezdirilip, yapılan çalışmalarla ilgili olarak bilgiler verildi. Ayrıca Büyükşehir Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde yer alan saz ekibi, başta sanat musikisi olmak üzere, birçok eseri seslendirdi.


“Üye olmaları için tavsiyelerde bulunuyorum”
Emekli evi sakinlerinden Cemil Altınel, faaliyetleri beğendiğini kaydederek, “Büyükşehir Belediyesi Emekli Evleri, biz emekliler açısından çok güzel. Ben, diğer arkadaşlarıma da emekli evine üye olmaları için tavsiyelerde bulunuyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımızın halk için yapmış olduğu sosyal faaliyetleri takdir ediyorum” dedi.

Orman Bölge Müdürlüğü’nden emekli olan ve şiirleriyle tanınan Mustafa Keleş’te kampta ağırlanmaktan dolayı oldukça memnun olduğunu kaydederek, “Hem Emekli Evi, hem de Gençlik Kapında bulunan görevliler bizlerle yakından ilgilendiler. Burası çok güzel, etkinlik çok güzel, teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

Mustafa Ağırağaç’ta Başkan Vahap Seçer’e emeklilere verdiği önemden dolayı teşekkürlerini ileterek, “Emekli evinin hijyenik ortamında toplanarak arkadaşlarımızla sohbet etme imkanı buluyoruz. Ayrıca bu tip sosyal etkinliklerde yer almakta ayrıca güzel. Ben tüm emeklilerimize ‘Büyükşehir ‘Emekli Evlerini’ tavsiye ediyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti