Erdek'te Yavru Kedi Kurtarma Operasyonu: İtfaiye Seferber Oldu

Balıkesir'in Erdek ilçesinde denize düşen yavru kedi için itfaiye ekipleri seferber oldu. Kurtarma çalışmaları sırasında kedi, limanda demirleyen bir geminin boşluğuna sığındı.

Erdek'te Yavru Kedi Kurtarma Operasyonu: İtfaiye Seferber Oldu
Erdek'te limanda meydana gelen olayda, yavru kedinin denize düştüğü ihbarı üzerine itfaiye ekipleri hemen harekete geçti. Denize düşen kediyi kurtarmak için karadan ulaşım sağlanamayınca, ekipler denizden sandalla kurtarma çalışmalarına başladı. Sandalla yavru kediye ulaşan itfaiyeciler, kedinin korkması nedeniyle denizde bulunan paletin üzerine tutunduğunu gördü.

Kurtarma Başarılı Oldu
Karadaki ekipler, yavru kediyi kurtarmak için kement atarak boynundan yakalamayı başardı ve onu güvenli bir şekilde karaya çıkardılar. Yavru kedinin kurtarılması, itfaiye ekipleri tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Olay, hem ekipler hem de çevredeki vatandaşlar tarafından dikkatle izlendi.
Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin