Erdemli Ayaş'ta Yaban Domuzları Yerleşim Yerine İndi!

Mersin’in Erdemli ilçesine bağlı turistik Ayaş Mahallesi’nde, gece saatlerinde mahalle sakinlerini tedirgin eden anlar yaşandı.

Erdemli Ayaş'ta Yaban Domuzları Yerleşim Yerine İndi!
Mersin’in Erdemli ilçesine bağlı turistik Ayaş Mahallesi’nde, gece saatlerinde mahalle sakinlerini tedirgin eden anlar yaşandı.

Doğal yaşam alanlarında yiyecek bulmakta zorlandığı tahmin edilen yaban domuzları, yerleşim yerlerine kadar inerek evlerin kapılarına kadar dayandı.

Gece yarısı sokaklarında dev bir yaban domuzunu karşılarında gören vatandaşlar, şaşkınlık ve korkuyu bir arada yaşadı.

"Bazen Sürü Halinde Geliyorlar!"

Mahalle sakinleri, durumun tek bir domuzla sınırlı kalmadığını belirterek çarpıcı iddialarda bulundu. Yaban domuzlarının son zamanlarda sık sık yerleşim yerine yaklaştığını dile getiren vatandaşlar, "Bazen tek bir tane değil, sürü halinde mahallenin içine kadar giriyorlar. Evlerin kapısına kadar geliyorlar, sokağa çıkmaya korkar olduk" diyerek endişelerini dile getirdiler.

O Anlar Cep Telefonu Kamerasına Yansıdı

Ayaş sokaklarında rahat tavırlarla dolaşan yaban domuzunun gece karanlığındaki görüntüsü, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde, domuzun evlerin hemen yakınında yiyecek aradığı net bir şekilde görüldü.

Mahalle halkı, hem kendi güvenlikleri hem de çocuklarının zarar görmemesi için yetkililerden duruma karşı önlem alınmasını talep ediyor.

Kaynak: Mersin Haber

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin