Erdemli Belediyesi Kentin Her Noktasına Hizmet Götürüyor, Kösbucağı Hizmete Doyuyor

Erdemli Belediyesi, 2014 büyükşehir yasasıyla Erdemli’ye bağlanarak mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde başlattığı hizmet atağını sürdürüyor.

08 Aralık 2017 Cuma, 10:14
Erdemli Belediyesi Kentin Her Noktasına Hizmet Götürüyor, Kösbucağı Hizmete Doyuyor
-

Daha önce köy statüsünde olan Kösbucağı mahallesinde belediye ekipleri hummalı çalışmalara imza atıyor.
Erdemli’de büyükşehir yasasıyla belediyeye bağlanan yerleşim yerlerinde yapılan çalışmaların sürdüğü bildirildi. Belediye ekiplerinin eş zamanlı olarak birçok mahallede hizmetlerinin sürdüğü kaydedilirken, bu hizmet noktalarından bir tanesinin de daha önce köy statüsünde olan Kösbucağı Mahallesi olduğu ifade edildi. Erdemli Belediyesinin Kösbucağı’nda hummalı bir çalışma gerçekleştirildiği belirtilirken, konuyla ilgili Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu da açıklamalarda bulundu.
İNSANIMIZIN YÜZÜNÜNÜ GÜLMESİNİ İSTİYORUZ
Erdemli’nin her noktasında belediye hizmetlerinin sürdüğünü kaydeden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, hizmetlerin öncelik sırasına göre ve eşit olarak yapıldığını vurguladı. Özellikle de kendilerine bağlanan belde ve köylerde çok önemli hizmetler gerçekleştirdiklerinin altını çizen Başkan Tollu, “buralar kuruldukları tarihten bugüne kadar aldıkları toplam hizmetlerin kat be kat fazlasını bizim dönemimizde almışlardır. Biz, hizmet etmeyi seviyoruz. Bizim işimiz, gücümüz hizmet. Çünkü biz insanımızın yüzünün gülmesini istiyoruz. İnsanımız mutlu olsun istiyoruz. Bu anlamda hizmet bizim için çok önemlidir ve bir ibadet bilinciyle hizmetlerimizi halkımıza sunuyoruz” dedi.
BAŞKAN TOLLU: NEREDE İNSAN; ORADA ERDEMLİ BELEDİYESİ
Kösbucağı Mahallesinde şu an ekiplerin Mahallelinin her yerini sıcak asfalt ile kapladığını beyan eden Başkan Tollu, bütün yolların yapıldığını mahallelinin artık bundan sonra yol sorunu kalmayacağını vurguladı. Öte yandan Kösbucağı Mahalle Okulunun da eksikleri olduğunu dile getiren Tollu, belediy ekiplerinin de bu eksiklikleri giderdiğini belirtti. Okulun boyandığını, çevre düzenlemesinin yapıldığını, okul bahçesinin sıcak asfalt ile asfaltlandığını kaydeden Tollu, “mahallemizin önceden de yapılan hizmetlerle birlikte eksiklerinin kalmadığını söyleyebilirim. Elbette insanın yaşadığı her yerde hizmet bitmez. Bizim inancımız, ilkemiz “nerede insan; orada Erdemli Belediyesi” olduğu için bu hizmetler de layığı ile sürecektir. Tüm halkımıza hayırlı olmasını dilerken, emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma da teşekkür ederim” dedi.
MUHTAR KAYA: “KÖSBUCAĞI TARİHİNİN EN İYİ HİZMETİNİ ALIYOR”
Yapılan hizmetlerin son derece sevindirici olduğunun altını çizen Kösbucağı Mahallesi Muhtarı Cengiz Kaya da yaptığı açıklamada Kösbucağı’nın bugüne kadar aldığı en iyi hizmete bu dönemde kavuştuklarını söyledi. “Başkanımıza bu yaptığı hizmetlerden dolayı mahallem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Bizi ödüllendirmiş gibi bir şey oldu. Bu hizmetten vatandaşlar da memnun. Başkanım ve ekibine teşekkür ederim” diyen Muhtar Kaya, hizmetlerin süreceğine olan inancının tam olduğunu belirterek sözlerine son verdi. 
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı