Erdemli Belediyesi, Öğretmenlerle 5 Bin Ağaç Yetiştiriyor

Erdemli Belediyesi, “Bir ağaç, bir hayat” sloganıyla yola çıktığı projesinin startını, 24 Kasım’da verdi. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdür Yusuf Açıkyörük ile birlikte projenin startını verdi.

24 Kasım 2020 Salı, 21:53
Erdemli Belediyesi, Öğretmenlerle 5 Bin Ağaç Yetiştiriyor
-

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçe öğretmenlerini temsilen Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açık Yörük’e çiçek takdim etti. Tohum ve topraklar ilk olarak Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına takdim edildi. Geriye kalan tohum ve topraklar, Erdemli Belediyesi ekipleri tarafından öğretmenlere dağıtılacak.
Öğretmenler Gününde bu anlamlı projeyi başlatmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “ Öğretmenler bizim geleceğimizi hazırlıyor. Onlar aslında, bizim fidanlarımız çocuklarımıza gözlerini gibi bakıyor. Bizimde çıkış noktamız bu oldu. Öğretmenlerimizle birlikte geleceğimizin teminatı çocuklarımıza, ağaç sevgisi kazandırma amacıyla bu projeyi hayata geçirdik. Bu proje kapsamında 5 bin fidan yetiştireceğiz. Bir diğer ifade ile fidanlarımız fidan yetiştirecek. Çocuklarımızın doğa sevgisiyle büyümesine katkı vermenin huzuru ile doluyuz” diye konuştu.

Erdemli Belediyesi’nin senede bir gün değil, tüm zamanlarda öğretmenlerin yanında olduğunu ifa eden Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açıkyörük, “ Biz öğretmenler olarak Erdemli Belediyesi’ne, sayın başkanımıza, Erdemli Belediye çalışanlarına ayrı ayır teşekkür ediyoruz. Bizim her anımıza yanımızda buluyoruz. Proje, öğretmenlerimizin öğrencilerimize doğa sevgisi kazandırmasında katkı sunacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”