Erdemli Belediyesi’nin İlçe Genelinde Dezenfeksiyon Atağı Devam Ediyor

Erdemli’nin dört bir yanında koronavirüs (COVID-19) tedbirleri kapsamında 200 personeliyle 24 saat temizlik ve dezenfeksiyon işlemini hummalı şekilde gerçekleştiren Erdemli Belediyesi, çalışmalarını tamamladığı bölgelerde hijyen uygulamalarını da periyodik olarak sürdürüyor.

25 Mart 2020 Çarşamba, 11:16
Erdemli Belediyesi’nin İlçe Genelinde Dezenfeksiyon Atağı Devam Ediyor
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Vatandaşlara seslenen ve içlerinin rahat olmasını isteyen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Bize güvenin. Can, mal güvenliği ve sağlığınız önceliğimizdir. Amacımız; Erdemlimizde topyekûn önlem alarak tamamen hijyenik koşullarda bir Erdemli sağlamaktır. Bu sorunu da yine el birliği içinde hep birlikte aşacağız” ifadelerini kullandı.

Erdemli’nin Dört Bir Yanında Dezenfekte Çalışması
Erdemli Belediyesi; koronavirüs (COVID-19) tedbirleri kapsamında kent merkezinde tüm kamu kurum ve sivil toplum kuruluşları, siyasi parti binaları, muhtarlıklar, banka ve ATM’ler, camiler, okullar, otobüs durakları, kaldırımlar, parklar, yürüyüş yolları, vatandaşların direkt temasla etkileşim içerisine girdikleri yerlerde ve kentin her noktasında dezenfekte çalışmalarına kapsamlı şekilde devam ediyor. Başlattığı dezenfeksiyon atağıyla ilçenin dört bir tarafını kontrol altına alan belediye ekipleri; Erdemli Oto Sanatkarları ve Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı, Erdemli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Huzurevi, Erdemli Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Merkez Cami, Muhtarlıklar, Ziraat Bankası ve Sivil Toplum Kuruluşlarında dezenfeksiyon yaptı. Koronavirüs salgınına karşı tedbirlerini ve dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirdiği bölgelerde periyodik olarak çalışmalarını topyekûn sürdüren ekipler, daha sonra rotasını esnafın kalbinin attığı yer olarak bilinen Sanayi Sitesine çevirdi. Ekipler, burada koronavirüs (COVID-19) tedbirleri kapsamında dikkatle ve özenle dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Dezenfekte çalışması sırasında iş yeri çalışanları durumdan duydukları memnuniyeti dile getirdi ve Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür ederek çalışanlarına başarılar diledi.

Vatandaşımızın Can, Mal Güvenliği Ve Sağlığı Önceliğimizdir, Bize Güvenin
İnsan yoğunluğunun bulunduğu bölgelerde periyodik olarak dezenfekte işleminin yapıldığı bilgisini paylaşan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, tedbiri üst düzeyde tutmak gerektiğine işaret etti. Dezenfeksiyon çalışmalarına periyodik olarak devam ettiklerine dikkati çeken Tollu, “Bir vatandaşımızın dahi bu virüsü kapmaması için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi. Vatandaşlarının bu konuda içlerinin rahat olmasını dileyen Tollu, “Bize güvenin. Can, mal güvenliği ve sağlığınız önceliğimizdir. Salgın hastalıklardan korunmak için vatandaşlarımıza da görev düşüyor. Uzmanlarımızın tedbir ve önerilerini dikkate alalım. Kişisel temizlik ve sosyal izolasyon olmak üzere alınan tüm önlemlere riayet etmelerini bekliyoruz. Amacımız; Erdemlimizde topyekûn önlem alarak tamamen hijyenik koşullarda bir Erdemli sağlamaktır. Bu sorunu da yine el birliği içinde hep birlikte aşacağız” ifadelerini kullandı.

Yetkililerden yapılan açıklamada, koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında hijyen seferberliğinin sürdüğü bildirilirken, dezenfeksiyon işlemlerine hizmet yürütülen tüm ortak alanlarda özenle devam edileceği kaydedildi. Vatandaşların bireysel olarak alacakları önlemlerin de çok önemli olduğunun altını çizen yetkililer, “444 5 609 numaralı iletişim hattımızdan aklınıza takılan bütün soruları bize sorabilirsiniz” bilgisini de paylaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”