Erdemli, Cumhur İttifakı Birlikteliğini Kanıtladı, Erdemli’den Cumhura Dev Çıkartma

15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra milletin teveccühü ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı, Mersin buluşmasında birlik ve beraberliğini kanıtladı.

11 Mart 2019 Pazartesi, 07:41
Erdemli, Cumhur İttifakı Birlikteliğini Kanıtladı, Erdemli’den Cumhura Dev Çıkartma
-

Cumhur İttifakı MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin, AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu ile Erdemli halkı Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşıladı. Buluşma, Erdemli Balıkçı Barınağında toplanan binlerce aracın hareketi ve mahallelerin, İttifak Adayı Mükerrem Tollu tarafından selamlanması ile başladı. Tevfik Gür Stadı yanında gerçekleşen ve milyonlarca vatandaşın katıldığı, al bayraklarla alanın kırmızıya boyandığı mitingde coşku, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seslendirdiği şarkı ile zirveye ulaştı.
Tamamlanması gecikmiş barajlar ve havalimanı için kısa sürede tamamlanacaklarının müjdesini vererek, Mersin’in birçok ilçesine doğalgazın geldiğinden bahsedip, vatandaşın bu hizmetlerin en iyisine layık olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu hizmetlerin artacağından bahsederek geçtiğimiz haftalarda Eski Kalkınma Bakanı, TBMM Plan Bütçe Komisyon Başkanı Lütfi Elvan’ın 2020 projesine alındığını açıkladığı Erdemli için doğalgazın sinyalini verdi. Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri’ ifadesini kullanarak Mersin’e yapılan ve Erdemli’ye yapılacak olan projeleri şu ifadelerle dile getirdi,“Çeşmeli-Mersin, Mut-Erdemli otoyol çalışmalarını bu yıl; Erdemli-Güzeloluk-Ayrancı yolunu, Silifke-Mut ayrımı ile Gülnar-Aydıncık yolunu önümüzdeki yıl tamamlayacağız”
Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakına değinerek şu ifadelerin altını çizdi,“Bu toprakları vatan haline getirmenin bir bedeli var. Biz, bin yıldır bu bedeli ödüyoruz. Ezana hürmet etmeyen bayrağa hürmet etmez, ezana saygısı olmayanın bu millete saygısı olmaz, ezana sahip çıkmayan bu ülkeye sahip çıkmaz. Bu ülkenin her rengine her zenginliğine saygılıyız ama bazı değerler var ki bunlara saldıranlara saygı duymamız mümkün değildir. Bu mesele siyaset meselesi değil, bizatihi onur meselesidir”
Buluşma sonrasında açıklamada bulunan Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu ise konuşmasında şu ifadeleri kaydetti,“Bugün Erdemli’ye yakışan, Erdemli’ye yaraşan istisnai günlerden biriydi. Binlerce araçla, binlerce gönüldaşımızla Sayın Cumhurbaşkanımızı karşıladık. Vatandaşımızın Cumhur İttifakına desteği, Cumhur İttifakına teveccühü, Cumhur İttifakına güveni gerçekten çok yüksek. İnşallah, 20 günlük süreçte bunu daha da iyiye taşıyacağız. Var gücümüzle çalışıyoruz. Erdemli’de yaşayan insanlarımızı ayrıştırmadan; siyasi düşüncesi ne olursa olsun, meshebi meşrebi ne olursa olsun, etnik kökeni ne olursa olsun tüm hizmetlerimize devam edeceğiz. Belediye işi gönül işidir”
Erdemli, Cumhur İttifakı Birlikteliğini Kanıtladı, Erdemli’den Cumhura Dev Çıkartma
Erdemli, Cumhur İttifakı Birlikteliğini Kanıtladı, Erdemli’den Cumhura Dev Çıkartma

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı