Erdemli’de Belediyenin Sanat Kurslarına Büyük İlgi

Erdemli Belediyesi tarafından açılan ve büyük ilgi gören kurslarda, bağlama, resim, tiyatro, türkülerin dansı, fotoğrafçılık, yaratıcı drama, çocuk korusu, çağdaş Türk müziği korosu olmak üzere 7 ayrı branşta toplam 400 kişi eğitim alıyor. Erdemli Belediyesi’nde kültür ve sanat kurslarının yeni dönemi başladı.

05 Aralık 2019 Perşembe, 15:38
Erdemli’de Belediyenin Sanat Kurslarına Büyük İlgi
-

Belediye Kültür Merkezinde açılan kurslar, vatandaşlar tarafından büyük beğeni topluyor. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yaptıkları tüm hizmetleri Erdemli’nin kalkınması ve gelişmesi için yaptıklarını belirten Tollu, Erdemli’nin gelişmesi için her türlü yeniliği ve ayrıntıyı inceleyerek faydalı bulduklarını hayata geçirdiklerini söyledi.

Başkan Tollu, “İnsanlara hizmet etmek çok güzel. Özellikle onların yapılmasını istedikleri hizmetleri yapmak bizim için çok özel. Biz yaptığımız bütün hizmetleri büyük bir arzu ve heyecanla yapıyoruz. Semeresini aldıkça da gururlanıyoruz. Erdemli’yi başarıya ulaştırabilmek için çok çalışıyoruz. Kültür Merkezi Projemizin hayata geçmesiyle sanatsal ve kültürel hizmetlerimiz hız kazandı. Bu açılan kurslar da bu planın bir parçasıdır. Şehrimizde yaşayan insanlarımızın yaşam kalitesinin arttırılması adına projelerimizi uygulamaya devam ediyoruz. Çünkü biz ilklerin belediyesiyiz. Erdemli’ye ilkleri yaşatmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Vatandaşlar tarafından açılması istenilen kursları tespit ederek talep düzeyine göre sırasıyla açtıklarını anlatan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini ve bu anlayış çerçevesinde çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Başkan Tollu sözlerini açılan kurslara ilgi gösteren vatandaşlara tebrik ve teşekkürlerini sunarak tamamladı.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı