Erzincan Merkez'de Huzur 24 Uygulaması ile 6 İş Yerinde İhlal Tespit Edildi

Erzincan Merkez'de gerçekleştirilen Huzur 24 uygulamasında, çeşitli iş yerlerinde denetimler yapıldı ve bazı ihlaller belirlendi.

Erzincan Merkez'de Huzur 24 Uygulaması ile 6 İş Yerinde İhlal Tespit Edildi
Erzincan Merkez'de gerçekleştirilen Huzur 24 uygulamasında, çeşitli iş yerlerinde denetimler yapıldı ve bazı ihlaller belirlendi.

Erzincan Emniyet Müdürlüğü, "Huzur 24" uygulaması kapsamında kent genelinde geniş kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde, 16 ekip ve 82 personelin katılımıyla yapılan uygulamada, birçok iş yerinin kontrolü sağlandı.

Yapılan denetimlerde, 6 iş yerinde sigortasız çalışan olduğu tespit edildi. Ayrıca, 15 iş yerinde kapalı alanlarda sigara içilmesine izin verildiği, 7 iş yerinin mesul müdür belgesinin bulunmadığı ve 2 işletmenin ruhsatlarını ibraz edemediği belirlendi. Bu durumlar nedeniyle söz konusu iş yerleri hakkında idari işlemler başlatıldı.

Denetimlerin bir diğer önemli boyutu ise, 741 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolünün yapılmasıydı. Bu kontroller sonucunda herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmadığı ifade edildi. Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, suç ve suçlularla mücadele konusundaki kararlılığın devam edeceği vurgulandı.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin