Karadağ'da, rakımı 2 bin 837 metreye ulaşan bölgede yoğun yağışlar, verici istasyonlarını neredeyse 5 metre karla kapladı. Telekom ekipleri, zorlu hava koşullarına rağmen snowtrack (karüstü) araçlarla bölgeye ulaştı ve burada bakım ile onarım çalışmaları gerçekleştirdi.
Buz gibi soğuk ve tipi altında çalışan ekipler, küreklerle kar yığınlarını temizleyerek iletişim altyapısının bulunduğu verici binasına ulaşmayı başardı. Bu zorlu mücadelenin ardından, iletişimin kesintisiz bir şekilde sürmesi sağlandı.
Nisan ayında görülen bu olağandışı kar yağışı, bölgede kışın hâlâ etkili olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Bu durum, bahar mevsiminde kış şartlarının nasıl etkili olabileceğini gösterdi.
