Erzincan'da Su Ürünleri Üreticileri ile Gelecek Vizyonları Değerlendirildi

Erzincan'da su ürünleri üretimi yapan üreticilerin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, sektörün geleceği ve mevcut durumu ele alındı.

Erzincan'da Su Ürünleri Üreticileri ile Gelecek Vizyonları Değerlendirildi
Erzincan'da su ürünleri üretimi yapan üreticilerin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, sektörün geleceği ve mevcut durumu ele alındı.

Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürü Alper Koçaker, il genelindeki baraj gölleri ve özel tesislerde faaliyet gösteren su ürünleri üreticileriyle bir araya geldi. Toplantının amacı, su ürünleri sektörünün mevcut durumu, üretim kapasitesi ve su kaynaklarının daha verimli kullanımı konularında bilgi paylaşımında bulunmak olarak belirlendi.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, toplantıda Erzincan’ın su kaynaklarının ekonomik değerlendirilmesi, su ürünleri sektörünün geliştirilmesi ve üreticilerin iş birliği içinde hareket etmesi gerektiği vurgulandı. Bu bağlamda, üreticilerin birlik çatısı altında bir araya gelmesi gerektiği belirtildi.

Koçaker, ayrıca su ürünleri sektörünün güçlenmesi amacıyla üreticileri dayanışmaya davet etti. Katılımcılar, su ürünleri üretimini artırmak ve sektörün geleceği hakkında fikir alışverişinde bulundu. Toplantının, Erzincan'daki su ürünleri sektörüne önemli katkılar sağlaması bekleniyor.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin