Erzurum Oltu'da Yoğun Kar Sonucu 35 Mahalle Yolu Kapatıldı

Erzurum'un Oltu ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle 35 mahalle yolu ulaşıma kapandı. Karla mücadele ekipleri, yolların açılması için yoğun çaba sarf ediyor.

Erzurum Oltu'da Yoğun Kar Sonucu 35 Mahalle Yolu Kapatıldı
Erzurum'un Oltu ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle 35 mahalle yolu ulaşıma kapandı. Karla mücadele ekipleri, yolların açılması için yoğun çaba sarf ediyor.
Google News'te Abone Ol

Erzurum'un Oltu ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı, bölgedeki ulaşımı olumsuz etkiledi. Bu durum sonucunda 35 mahalle yolu kapanarak, vatandaşların günlük yaşamını zorlaştırdı. Kapanan yolların yeniden ulaşıma açılması için Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı'na bağlı Oltu Karla Mücadele ekipleri, hızla harekete geçti. Gece saatlerinden itibaren aralıksız mesai yapan ekipler, kapalı mahalle yollarının büyük bir kısmını ulaşıma açmayı başardı.

Yetkililer, çalışmaların devam ettiğini ve yarın itibarıyla tüm mahalle yollarının açılmasının hedeflendiğini belirtti. Karla mücadele ekiplerinin özverili çalışmaları, vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. Osman Aslan isimli bir vatandaş, ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde yollarının kısa sürede açıldığını belirterek, ekiplerine teşekkür etti. Oltu'daki kar yağışının, bölgedeki yaşamı olumsuz etkilemesine rağmen, yetkililerin hızlı ve koordineli çalışmaları, ulaşımın bir an evvel sağlanmasına katkıda bulunuyor.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin