Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Tortum ilçesinde muhtarlarla bir araya gelerek yerel sorunları masaya yatırdı. Toplantıda muhtarların görüşlerini dinleyen Başkan Sekmen, ilçedeki ihtiyaçlar üzerine notlar aldı. Ziyaret, muhtarların sorunlarını doğrudan dinlemek ve Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi vermek amacıyla gerçekleştirildi.
Başkan Sekmen, "Sorunları tek tek çözeceğiz. Tüm sorunları aynı anda çözmemiz mümkün değil, ancak 1-2 yıl içinde önemli gelişmeler kaydedeceğiz. 4-5 yıl sonra Erzurum ve ilçeleri modern bir görünüm kazanacak." dedi. Ayrıca, muhtarlarla düzenli aralıklarla bir araya gelerek ilerlemeleri değerlendireceklerini vurguladı.
Başkan, Erzurum'un gelişmesi için sadece altyapı değil, tarım ve turizm alanlarında da projeler geliştirdiklerini belirtti. "Erzurum'u hak ettiği yere taşımak için buradayım." şeklinde konuşan Sekmen, verdiği sözleri yerine getireceklerinin altını çizdi.
Kaynak: Mersin Haber + IHA