Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda gerçekleşen bu ziyaret, Türk futbolunun geleceği için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Mecnun Otyakmaz, ziyareti esnasında Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal ve TFF Sportif İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ile bir araya geldi. Misafirperverliğinden dolayı Başkan Sekmen’e teşekkür eden Otyakmaz, çalışmalarında başarılar diledi ve kendisine özel olarak hazırlanmış imzalı A Millî Takım formasını takdim etti.
Başkan Mehmet Sekmen, bu ziyareti değerlendirirken, Türk futbolunun gelişimi ve sporun yaygınlaştırılması konularında önemli bir iş birliği yapıldığını belirtti. Gençlerin spora yönlendirilmesi ve yerel takımların desteklenmesi amacıyla yapılan bu görüşmenin verimli geçtiğini ve bu tür ziyaretlerin devam etmesi gerektiğini vurguladı.
Başkan Sekmen, "TFF Başkan Vekilimiz Mecnun Otyakmaz belediyemizde ziyaretimize geldi. Türk futbolunun gelişimi, şehirlerimizde sporun yaygınlaştırılması ve gençlerimizin spora yönlendirilmesi adına verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" şeklinde konuştu.
