Esenli’nin Sokakları Kilit Taşları İle Kaplanıyor

Akdeniz Belediyesi; ilçe sakini vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırmak ve güzelleştirmek amacıyla, ihtiyaç duyan mahallelerde asfalt kaplama, kaldırım ve kilit taşı döşeme çalışmalarına hız verdi.

21 Kasım 2019 Perşembe, 09:36
Esenli’nin Sokakları Kilit Taşları İle Kaplanıyor
-

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın talimatıyla harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin en uzak mahallelerinden biri olan Esenli’ye çıkarma yaparak sokakları kilit taşı ile kaplamaya, bölgenin çehresini değiştirmeye başladı. Esenli’ye sunulan hizmet sayesinde mahalle sakinleri, yaz mevsiminde toz ve topraktan, kışın da su ve çamur birikintilerinin yol açtığı eziyetten kurtulacak.

Vatandaşlar ve üreticilerden Başkan Gültak’a teşekkür

Diğer bir fen işleri ekibi ise Huzurkent’te, ihtiyaç duyan sokaklarda asfalt yama çalışması yaparken; mahallelerini dönüştüren hizmetleri beğeniyle izleyen mahalle sakinleri, yaşadıkları mahallenin çehresini değiştiren hizmetler nedeniyle Başkan Gültak ve fen işleri ekiplerine teşekkür ettiler. Bölgedeki çalışmalar sayesinde, çiftçilikle uğraşan vatandaşların özellikle kış mevsiminde, ulaşım ve nakliyede karşılaştıkları güçlükler de ortadan kaldırıldı.

Başkan Gültak; “Her mahallemize ihtiyaç duyduğu hizmet ulaşacak”

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçede yaşamı değiştirip dönüştüren, ilçe sakinlerinin gündelik hayatını kolaylaştıran hizmetlerin kesintisiz süreceğinin altını çizdi; merkez-kırsal mahalle ayırımı yapmadan herkese; zamanında, eşit ve kaliteli hizmet vereceklerinin altını çizdi.

Başkan Gültak;“Akdeniz’in heba edilen 20 yılını geri kazanmak için, mahallelerimizin uğradığı haksızlık ve eşitsizliği gidereceğiz. Bu amaçla ilçemizde yaşamı güzelleştiren hizmet ve projelere ağırlık verdik. Kaybedilen yılları geri kazanmak ve insanlarımızı hak ettiği yere taşımakta kararlıyız. Akdeniz’i değiştiren ve dönüştüren hizmetler, proje ve yatırımlarla; gönül belediyeciliğini Akdeniz’de hissettireceğiz” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı