Esenyurt'ta İşyerine Saldırı Planlayan İki Şahıs Polisi Yanında Yakalandı

Esenyurt'ta bir işyerine saldırmayı planlayan iki motosikletli şahıs, polis ekiplerinin dikkati sayesinde yakalandı. Edinilen bilgilere göre, Cuma gecesi Namık Kemal Mahallesi'nde uygulama yapan polis, bir şahsın kaçmaya çalıştığını fark etti. 20 yaşındaki Ö.K. yakalandığında ruhsatsız tabanca ile birlikte bulundu.

Esenyurt'ta İşyerine Saldırı Planlayan İki Şahıs Polisi Yanında Yakalandı

Esenyurt'ta meydana gelen olayda, polis ekipleri uygulama sırasında şüpheli bir kişiyi gözlemleyerek durumu değerlendirdi. Yaya bir şahsın kaçma girişimi üzerine, ekipler hemen harekete geçti. Kısa bir kovalamacanın ardından yakalanan 20 yaşındaki Ö.K.'nin üzerinden ruhsatsız bir tabanca çıktı. Yapılan sorgulamada, Ö.K.'nin 22 yaşındaki arkadaşı Y.S. ile birlikte plakasız bir motosikletle işyerinin önüne geldiği ve çevreyi gözlemlediği belirlendi. Şahısların silahlı eylem hazırlığı içinde oldukları tespit edilmesine rağmen, zanlılar eylemi gerçekleştirmeden oradan ayrıldıkları anlaşıldı.

Devam eden saha çalışmaları sonucunda Y.S. de yakalandı ve plakasız olduğu belirlenen motosikletin çalıntı olduğu tespit edildi. Her iki zanlı “İşyeri Kurşunlamaya Teşebbüs” ve “Motosiklet Hırsızlığı” suçlarından adli makamlara sevk edildi. Şahıslar, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu olay, polis ekiplerinin dikkatli çalışmaları sayesinde bir suçun önlenmesi açısından önemli bir örnek teşkil etti.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin