Eski Eşler Başkan Seçer ve Hamit İzol Sayesinde Barıştı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 2 yıl önce ayrıldığı eşi Halil Bucak’la barışmak için kendisine mesajla ulaşan Dilek Türkben’in isteğini kırmadı ve çiftin barışmasına vesile oldu. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis Başkanı Hamit İzol’ün de öncülük ettiği barışmada, Dilek ve Halil çifti ile aileler bir araya gelerek barış yemeği yedi.

15 Kasım 2020 Pazar, 09:05
Eski Eşler Başkan Seçer ve Hamit İzol Sayesinde Barıştı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Muhammed Bucak isminde minik de bir çocukları bulunan çift, 2 yıl aranın ardından tekrar bir araya geldi.
Akdeniz İlçesi Pirireis Mahallesi’nde gerçekleşen barışmaya, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Parti Meclis Üyesi ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol ve aileler katıldı.

Dilek, eski eşi ile barıştırsın diye Seçer’e mesaj atmıştı
Dilek Türkben, bir süre önce Başkan Seçer’e mesaj ile ulaşarak, eşi ile barışmak istediğini iletti. Mesaja kayıtsız kalmayan Başkan Seçer de MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol ile birlikte aracı oldu ve çifti barıştırdı ve Dilek’in dileğini yerine getirdi. 2 yıl önce ailelerinin birlikte olmalarına karşı çıkması üzerine ayrılan Dilek ve Halil çifti, barışmanın mutluluğunu yaşadı.

Halil, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde işe başladı
Ayrılmalarının ardından Şanlıurfa’da belediye otobüsü şoförlüğü yapmaya başlayan Halil Bucak’ın Mersin’e gelmesi şartı ile kızlarıyla barışabileceğini dile getiren Dilek Türkben’in ailesi, barışmaya bu koşul ile izin vereceklerini belirtti. Bunun üzerine Başkan Seçer, Halil Bucak’ı Şanlıurfa’dan getirterek, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nda belediye otobüslerinde şoförlük yapması için işe aldı.

Seçer: “Kültürümüzde ve dinimizde aile bütünlüğü çok değerli bir kavram”
Başkan Seçer, hayırlı bir işe vesile oldukları için duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Başta Hamit İzol Başkanımız büyük emek verdi. Öncülük etti. Gerçekten teşekkür ediyoruz. Hem Halil için, hem Dilek için, hem de güzel çocukları Muhammed için, hayırlı bir iş olduğunu düşünüyorum. Bizim hem kültürümüzde, hem dinimizde aile, aile bütünlüğü çok önemli, değerli, kutsal bir kavramdır. Bu birlikteliği sağlamak bizim için her şeyden önce çok önemli bir sevaptır” diye konuştu.

Muhammed anne ve babasıyla büyüyecek
Muhammed’in sevinciyle mutlu olan Başkan Seçer, “Burada Muhammed’in sevinci, annesinin, babasının bir arada olması, akşamları onlarla oturup yemeğini yemesi, annesinin, babasının sıcaklığında yatağına girmesi, uyuması, herhalde bir çocuk için dünyanın en güzel hazzı olsa gerek. Bunu sağlayabildiysek, Muhammed’i mutlu edebildiysek ne mutlu bize” dedi. Ailelere de nasihatte bulunan Başkan Seçer, “Bu birlikteliğin devamı için, daha huzurlu, daha mutlu bir yaşam sürmeleri için bundan sonraki süreçte de kendilerinin katkılarına ihtiyaç var. Onlara anlayışlı olmaları gerekiyor. Onlara yardımcı olmaları gerekiyor. Umut ediyorum bundan sonraki süreç de böyle olur” diye konuştu.

İzol: “Belediye Başkanı’nın görevi yalnız yol, kaldırım yapmak değil, halkın mutluluğunu da sağlamak”
MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol da yaşanan süreci anlatırken, “Belediye Başkanı’nın görevi yalnız yol yapmak, kaldırım yapmak, kanalizasyon yapmak değil, halkın mutluluğunu da sağlamak. Bu da Vahap Seçer Başkan’ın kişiliğinde ve aile geleneğinde olduğundan dolayı bu işe sarıldı. Halil kardeşimiz Urfa’da bir belediye otobüsünde şoförlük yapıyordu. Başkanımızın talimatıyla oradan alındı, buraya getirildi. Karı koca hem birbirlerini seviyorlar” dedi.

“Şehri yöneten insanların şehrin mutluluğuna da parmak basmaları çok önemli”
Başkan Seçer’e konuya gösterdiği ilgiden dolayı teşekkürlerini ileten İzol, “Sayın Başkanımız’ın bu aileyi birleştirmesi gerçekten çok önemli bir şey. Bence bu bütün belediyelere örnek olmalı. Bugün görüyoruz o çocuğun sevincini. Çünkü annesine, babasına kavuşmuş. Şehri yöneten insanların yalnız şehrin suyu, kanalizasyonu falan değil, şehrin mutluluğuna da parmak basmaları çok önemlidir. Bu konuda ben aile adına, herkes adına, bütün Mersin adına, Sayın Başkanımız’a Mersin’e ve insanlarına sahip çıktığı için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten biz Vahap Seçer’le mutluyuz bu şehirde” diye konuştu.
Seçer, çifte barışmalarının ardından nazar boncuğu ve çocukları Muhammed’e de oyuncak hediye etti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor