Eskişehir'de Feci Motosiklet Kazası: Baba Konuştu

Ağır yaralanan Yusuf Gündoğmuş'un babası Hidayet Gündoğmuş, oğlunun tedavi süreci hakkında bilgi vererek doktorlara teşekkür etti. Oğlu hayatta kaldığı için minnettar olduğunu belirten baba, motosiklet güvenliği konusunda da uyarılarda bulundu.

Eskişehir'de Feci Motosiklet Kazası: Baba Konuştu
Ağır yaralanan Yusuf Gündoğmuş'un babası Hidayet Gündoğmuş, oğlunun tedavi süreci hakkında bilgi vererek doktorlara teşekkür etti. Oğlu hayatta kaldığı için minnettar olduğunu belirten baba, motosiklet güvenliği konusunda da uyarılarda bulundu.
Google News'te Abone Ol
Yusuf Gündoğmuş, geçirdiği kazanın ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Baba Hidayet Gündoğmuş, oğlunun iyileşme sürecinin her geçen gün daha iyiye gittiğini dile getirdi. Ameliyat sürecinin tamamlandığını ve sağlık durumunun düzelmeye başladığını belirten Gündoğmuş, "Şükürler olsun, her gün daha iyiye gidiyoruz. Oğlum ayağa kalktı, sağlığı yerinde" ifadelerini kullandı.

Motosiklet Güvenliği Konusunda Uyarılar
Kaza anını hatırladığını ifade eden Hidayet Gündoğmuş, motosiklet kullanıcılarına ekipman kullanmanın önemini vurguladı. Kaza görüntülerini izledikten sonra ekipmanın hayati önemini anladığını belirten baba, "Kendi gibi motosiklet tutkunu olan çocuklarıma ekipman kullanmayı ısrarla söyledim. Yusuf da ekipmanları sayesinde hayatta kaldı" dedi. Ayrıca, kuryelere ve genç motosiklet sürücülerine dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunan Gündoğmuş, "Kendi canlarını riske atmasınlar. Biz böyle ağır bir kaza yaşadık; keşke yaşamasaydık" dedi. Hidayet Gündoğmuş, motosiklet kullanıcılarının ve araç sürücülerinin daha dikkatli olmaları gerektiğini ifade etti.

Oğlunun Tedavi Süreci
Baba Gündoğmuş, Oğlunun tedavi sürecinin zorlu geçtiğini ve entübe olarak beş gün yoğun bakımda kaldığını aktardı. "Şükürler olsun doktorlarımız sayesinde entübeden çıktık. Oğlumun ciğerleri toparlamaya başladı" diyen baba, ameliyatların başarıyla tamamlandığını belirtti. "Artık evladımız gayet iyi, sağlıklı, yerinde" şeklinde konuşan Hidayet Gündoğmuş, oğlunun kask takmasının hayatta kalmasında büyük rol oynadığını vurguladı.
Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin