Eskişehir'de Porsuk Çayı'na Düşen Araç, 4 Saat Sonra Kurtarıldı

Eskişehir'de meydana gelen olayda, el freni çekilemeyen araç Porsuk Çayı'na düştü. Olayda can kaybı yaşanmaması tek teselli oldu.

Eskişehir'de Porsuk Çayı'na Düşen Araç, 4 Saat Sonra Kurtarıldı
Eskişehir'de meydana gelen olayda, el freni çekilemeyen araç Porsuk Çayı'na düştü. Olayda can kaybı yaşanmaması tek teselli oldu.
Google News'te Abone Ol

Eskişehir'in Orhangazi Mahallesi'nde, el freni çekilemeyen bir aracın Porsuk Çayı'na düştüğü bildirildi. Olayın ardından araç sahibi, hava almak amacıyla bölgeye geldiğinde, aracının suya gömüldüğünü fark etti. Olayda can kaybı yaşanmaması, en büyük teselli oldu. Araç olay anında tamamen boştu ve içinde kimse yoktu. Olayın ardından, itfaiye, polis ve AFAD ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. Ekipler, aracın sudan çıkarılması için gerekli hazırlıkları tamamladı.

Olay yerine gelecek vinç ve dalgıç ekiplerinin yardımıyla aracın çıkarılması planlanıyor. Mahalle muhtarı Hüseyin Erdemir, "Ölümlü bir durumun yaşanmaması tek tesellimiz. Araç sahibine ve bölge halkına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" şeklinde konuştu. Ekiplerin çalışmalarının ardından, aracın Porsuk Çayı'ndan tahliyesinin yapılması bekleniyor. Olay, yerel halkta büyük bir endişeye yol açtı, ancak can kaybının olmaması herkesin içini rahatlattı.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin