Esra Erol'un Programına Mersin'den katılan Mehmet T.'nin İddiaları Şok Etti, Kendisinden 40 Yaş Küçük Kadına 535 Bin TL Kaptırdığını İleri Sürdü

Mersin’in Silifke ilçesinde yaşayan Mehmet T.’nin anlattıkları herkesi şaşırttı. Yaşlı adamın kendisinden 40 yaş küçük olan Ebru S. isimli bir kadının 535 bin lirasını dolandırdığı iddiası Esra Erol'un programında gündeme oturdu.

30 Mart 2021 Salı, 19:00
G: 30.03.2021 - 19:12
Esra Erol'un Programına Mersin'den katılan Mehmet T.'nin İddiaları Şok Etti, Kendisinden 40 Yaş Küçük Kadına 535 Bin TL Kaptırdığını İleri Sürdü
-

ATV ekranlarında yayınlanan programda anlattıklarıyla herkesi şaşırtan Mehmet T.’nin hikayesi 2014 yılında başladı. Muğla’da bir otelde çalışan 64 yaşındaki adam, Ebru S. isimli 24 yaşındaki kadın ile tanıştı. Arkadaşlıkları ilerleyen ikili arasındaki borç ilişkisi ise programda gündem yarattı. Mehmet T., 2016 yılında Ebru S.’nin kendisinden para istediğini, ailesi ile problemli olduklarını, bunun üzerine 30.000 TL verdiğini, geri ödemediğini söyledi. Genç kadına 535.000 TL para verdiğini açıklayan Mehmet T, Ebru Hanım’a ilk defa para verdiğinde kendisine acıdığını, bu sebeple 5.000 dolar verdiğini, annem ile kötü yola düşmeyelim dediğini aktardı. Mehmet Bey, iş yerindeki herkesin kendisinde para olduğunu bildiğini sözlerine eklerken, Ebru Hanım’a paraları parça parça verdiğini belirtti.
 
Ebru Hanım’ın kendisinden her seferinde, ailemden ayrıyım, annem ile kötü yola düşeceğiz diyerek para istediğini iddia eden Mehmet Bey, Ebru Hanım’ın arsalarını satacağını, geri ödeme yapacağını söyleyip yapmadığını ileri sürdü. Mehmet Bey, Ebru Hanım’a paraları, başkalarından para toplayarak verdiğini, köylülerden para istediğini, köylülere de yalan söyleyip paraları topladığını, Ebru Hanım’ı çocuğu gibi sevdiğini söyledi. Ebru Hanım’dan zaman geçtikçe paraları istediğini belirten Mehmet Bey, Ebru Hanım’ın kendisine ben bu parayı sana ödeyemem, evlenelim, borcu sil dediğini iddia etti. Mehmet Bey, Ebru Hanım’ın 25 yaşında olduğunu, bunu kabul edemeyeceğini, Ebru Hanım’a karşı çıktığını, hakaret bile etmiş olabileceğini, parasını istediğini dile getirdi ve Ebru Hanım’a parayı ödemesi için çok mesaj attığını söyledi.
 
Ebru Hanım ile telefonda konuşurken bir kadının ağladığını, Ebru Hanım’ın kendisine ağlayan kişinin annesi olduğunu, zor durumda olduklarını söylediğin aktaran Mehmet Bey, parayı almak için Ebru Hanım’ın evine gittiğini, evinde ailesi ile birlikte kaldığını gördüğünü ileri sürdü. Aynı zamanda mesajlarda kendisi ile bazen Emre isimli kişinin konuştuğunu sözlerine ekledi.

Esra Erol’un sunduğu programda gündeme gelen iddialar sonrası yayına katılan Ebru S. isimli kadın ise para alışverişini doğrularken miktarın 535 bin TL olmadığını ileri sürdü. Karşılıklı iddiaların havada uçuştuğu programda genç kadın ayrıca kendisine ahlaksız tekliflerde bulunulduğunu ve istismar edildiğini söyledi.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı