Eyüp'te Düzenlenen Çocuk Şenliği'nde Başkan Aydın, Miniklerle Halay Çekti

Eyüp'te gerçekleştirilen çocuk şenliğinde, Başkan Remzi Aydın miniklerle birlikte damat halayı oynadı. Etkinlikte çocukların isteklerini geri çevirmeyen Aydın, eğlenceli anlar yaşadı.

Eyüp'te Düzenlenen Çocuk Şenliği'nde Başkan Aydın, Miniklerle Halay Çekti

Eyüp Belediyesi, geleneksel olarak düzenlediği Çocuk Şenliği Projesi kapsamında, okullarda eğlenceli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bu etkinliklerde öğrenciler, derslere ara vererek oyun alanlarında keyifli vakit geçirme fırsatı buluyor. Son olarak Gümüşsuyu İlkokulu'nda gerçekleştirilen etkinlikte, Başkan Remzi Aydın çocuklarla buluşarak onlarla birlikte eğlendi.



Çocukların İsteklerini Dinledi

Etkinlik öncesinde öğrencilerle fotoğraf çektiren Başkan Aydın, çocukların neşesine ortak olarak onların isteklerini geri çevirmedi. Miniklerin damat halayı oyununa katılan Aydın, etkinlik sonunda öğrencilerle vedalaşarak okuldan ayrıldı.



Başkan Aydın, okullarda yapılan etkinliklerin çocuklara motivasyon sağladığını belirterek, "Bugün bir günlüğüne de olsa bir şenlik yaptık. 23 Nisan bir gün değil, bir buçuk ay boyunca her okulumuzda şişme oyuncaklar, müzik, patlamış mısır ve pamuk şeker ile eğlenceler düzenleniyor. Böyle etkinliklerle öğrencilerle kaynaşıyoruz. Çocuklarımızla resim çektiriyoruz. Bu tür etkinlikler, çocuklar için güzel bir eğlence kaynağı oluyor" şeklinde konuştu.



Minikler Eğlencenin Tadını Çıkardı

Etkinlikte yer alan öğrenciler, eğlencenin tadını çıkararak keyifli anlar yaşadı. Ahmet Yasin Baydan, "Kaydıraklar var. Burada patlamış mısır ve pamuk şeker var. Oynuyoruz, eğleniyoruz. Her şey güzel gidiyor. Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.



Anıl Çakmak ise, "Okulumuzda bahar şenliği oldu. Çok eğlendik. Birçok eğlence imkanı bulduk. Başkanımıza teşekkür ediyoruz" açıklamasında bulundu. Kadir Aydın da, "Okula koşarak geldim, çok eğlendim. Şarkılarla halay çektik" diyerek etkinlikten memnuniyetini dile getirdi. Çocukların eğlendiği etkinlikte, patlamış mısır ve pamuk şeker ikramı da yapıldı.



FERHAT YASAK

İSTANBUL

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin