Fatih Karagümrük'te Teknik Direktör Licka Açıklamalarda Bulundu

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Marcel Licka, Gaziantep FK maçının ardından yaptığı açıklamada takımdaki sorunları ve kendi sorumluluğunu dile getirdi.

Fatih Karagümrük'te Teknik Direktör Licka Açıklamalarda Bulundu
Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Marcel Licka, Gaziantep FK maçının ardından yaptığı açıklamada takımdaki sorunları ve kendi sorumluluğunu dile getirdi.
Google News'te Abone Ol
Süper Lig’in 8. haftasında Fatih Karagümrük, Gaziantep FK’ya 2-0 mağlup oldu. Maç sonrasında basın toplantısında konuşan Marcel Licka, “Aynı hataları eşekler gibi tekrar ediyoruz. Bu hataların sorumluluğu tamamen bana ait” ifadelerini kullandı. Licka, takımın sonuncu sırada bulunmasının ve gol atamamasının sorunlarını kabul ettiğini belirtirken, yedikleri golleri de "çocukça" olarak tanımladı. İkinci yarı başlamadan önce ilk yarıdaki hataları analiz ettiklerini belirten Licka, “Aynı pozisyonlardan goller yedik. Süper Lig seviyesinde bu hataları yapmamalıyız” dedi.

Takımın Geleceği İçin Çalışmalıyız
Marcel Licka, takımın kötü gidişatının devam etmemesi için neler yapması gerektiği sorulduğunda kariyerinin takımın gidişatına bağlı olduğunu vurguladı. “Şu anda ligin en kötü takımıyız. Ben de ligin en kötü hocası durumundayım” diyen Licka, sonuçların her şeyi belirlediğini ifade etti. “Sonuçlar iyi olursa ben de iyi biri olurum. Sonuçlar kötü olursa kimse benim yüzüme bakmaz” açıklamasında bulundu. Licka, oyunculara daha fazla zaman ayırması gerektiğini ve onlara gereken bilgileri öğretmek durumunda olduğunu vurgulayarak, “Bu benim işim. Sadece çocuklara yardım edeceğim” şeklinde sözlerini tamamladı.
Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin