Fatma Altungül Yerde Bulduğu Küpeyi Karakola Teslim Etti

Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’nda temizlik personeli olarak görev yapan Fatma Altungül, örnek bir davranış sergiledi.

01 Şubat 2021 Pazartesi, 20:59
Fatma Altungül Yerde Bulduğu Küpeyi Karakola Teslim Etti
-

Akdeniz İlçesi Hastane Caddesi’nde temizlik yaparken yerde altın küpe bulan Altungül, maddi ve manevi değerinin yüksek olduğunu düşündüğü küpeyi karakola teslim etti. 1 yıldır Büyükşehir bünyesinde çalışan Fatma Altungül, gösterdiği davranış ile çevresindekilere örnek oldu.

Bulunan kıymetli eşyalar kısa sürede karakola teslim ediliyor
Büyükşehir Belediyesi temizlik ekipleri caddeler ve sokaklarda temizlik yaparken kıymetli eşyalarla karşılaşabiliyor. Şimdiye kadar cüzdan, para ve altın takı bulan ekipler, söz konusu eşyaları kısa sürede karakola teslim etti. Yakın zamanda da Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan bir temizlik personeli içinde 20 bin liraya yakın para bulunan bir cüzdanı sahibine ulaştırmıştı. Altın küpe teki bulan Fatma Altungül de aynı dilekle küpeyi Akdeniz İlçesi’nde Mağazalar Karakolu’na teslim etti.

“İnşallah yerine ulaşır”
38 yaşındaki evli ve iki çocuk annesi Fatma Altungül, “Öncelikle biz kadınlara iş imkanı verdiği için Başkanımız’a çok teşekkür ediyorum. Hastane Caddesi’nde çalışıyorum. Kıymetli bir eşya buldum, onun yerine ulaşmasını istiyorum. İnşallah sahibini bulur. Kalpli olduğu için manevi değeri yüksektir. Hak yerini bulsun. Herkesin emeği var, İnşallah yerine ulaşır” dedi.

“Sokaklarda, caddelerde çalıştığımız için sık sık bu tür olaylarla karşılaşıyoruz”
Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Temizlik İşleri Şube Müdürlüğü’nde Akdeniz İlçesi bölge sorumlusu olarak görev yapan Adem Uysal, değerli eşya bulunduğunda çok hassas davrandıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“Personelimiz değerli bir eşya bulmuş, bulduğunda beni aradı. Biz de gerekli yerlere bilgisini verdik. Eşyanın değerli olup olmadığını kuyumcu arkadaşlara sorduk, altın olduğunu, tahminen 700-800 TL tutarında olduğunu söyledi. Biz de bağlı bulunduğumuz en yakın karakola ulaştıracağız. Tabi bunun bir de manevi değeri var. Her şey para değildir, manevi değeri de olabilir o yüzden inşallah sahibine ulaştırmaya çalışacağız. Sokaklarda, caddelerde çalıştığımız için sık sık bu tür olaylarla karşılaşıyoruz. Değerli eşya buluyoruz, cüzdan, para gibi şeyler buluyoruz. Bulduğumuz andan itibaren de sahibine ulaştırılması için gerekli yerlere başvurumuzu yapıyoruz.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor