Fen İşleri Ekipleri, Gelen Şikâyet ve Talepleri En Kısa Sürede Değerlendirmeye Alıyor

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Esenli ve Turgut Reis mahallelerinde bulunan, sahiplerince uzun zamandır kullanılmadığı için harabeye dönen 2 katlı metruk iki yapının kontrollü yıkımını gerçekleştirdi.

20 Aralık 2021 Pazartesi, 15:12
Fen İşleri Ekipleri, Gelen Şikâyet ve Talepleri En Kısa Sürede Değerlendirmeye Alıyor
-

Akdeniz Belediyesi; gerek yapı sahiplerinden gelen talepler, gerekse muhtarlar ve mahalle sakinlerinin şikâyetleri üzerine, uzun süre kullanılmadığı için zaman içinde harabeye dönen, bu nedenle vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden, bir yandan da çevre ve görsel kirlilik yaratan metruk yapıların yıkım çalışmalarına hız verdi.
Fen işleri ekipleri, son olarak kent merkezinde bulunan Turgut Reis Mahallesi 4112 Sokak ile kırsal bölgede yer alan Esenli Mahallesi numara 12 adreslerinde yer alan metruk iki yapının kontrollü yıkımını gerçekleştirdi.
İki katlı olan metruk yapıların, ağır iş makineleri yardımıyla yapılan yıkımıyla ortaya çıkan tonlarca inşaat yıkıntı atığı, moloz ve çevresindeki evsel ve tarımsal atıklar, kamyonlara yüklenip mahallelerden çıkarıldı.
Metruk yapılardan kaynaklı şikâyetler en kısa sürede değerlendiriliyor
Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin sahada yaptığı tespitlerle birlikte, muhtarlar, mahalle sakinleri ile yapı sahiplerinin talep veya şikâyeti üzerine, halkın can ve mal güvenliği açısından riskler yaratan, yer yer de madde bağımlılarının uğrak mekânına dönüştüğü için sorunlara yol açan metruk yapıların yıkım hizmeti devam edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti