Fındıkpınarı’nda Futbol Turnuvası Heyecanı Başlıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan Şehit Yüzbaşı Fuat Oğuzcan anısına 30 Ağustos Zafer Kupası kapsamında düzenlenen Fındıkpınarı Futbol Turnuvası 8 Temmuz’da başlayacak.

06 Temmuz 2017 Perşembe, 10:12
Fındıkpınarı’nda Futbol Turnuvası Heyecanı Başlıyor
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mezitli İlçe Komutanlığı yapmış, aynı zamanda turnuvada da görev almış Şehit Yüzbaşı Fuat Oğuzcan’ın adını yaşatmak adına bu yılki turnuvaya ismini verdi.


2001 yılından beri geleneksel olarak yapılan ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ikinci kez gerçekleştirdiği Fındıkpınarı Futbol Turnuvası’na yıllardır yöre halkı da yoğun bir şekilde ilgi gösteriyor.
Her yıl yaklaşık 5 bine yakın seyircinin izlediği ve tribündeki köylülerin sloganlarıyla kendi köy takımlarını kıyasıya desteklediği maçlara bu yıl da aynı izleyici kitlesinin gelmesi bekleniyor.


Kıran kırana geçen maçlarla ünlenen Fındıkpınarı Futbol Turnuvası’na Büyükşehir Belediyesi bu yıl bir tuğla daha koyarak maçların düzenleneceği Fındıkpınarı Futbol Sahası’nda gerekli düzenlemeleri de yaparak, turnuvanın çok daha güzel bir ortamda düzenlenmesine olanak sağladı.

Maçlar 8 Temmuz’da başlıyor

8 Temmuz-30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Fındıkpınarı Futbol Turnuvası, Fındıkpınarı Futbol Sahası’nda oynanan 1. hafta maçları ile başlayacak.

Turnuvada, 24 köy takımı, 5 hafta boyunca her Cumartesi ve Pazar günleri 2’şer grup halinde oynanacak maçlarda şampiyon olabilmek için mücadele edecek. Turnuvanın çeyrek finali 13 Ağustos’ta, yarı finali 20 Ağustos’ta final maçı ise 30 Ağustos’ta oynanacak ve ödüller düzenlenecek ödül töreni ile sahiplerini bulacak. 
2016 yılı Fındıkpınarı Futbol Turnuvası’nda birinci olan Çevlik, ikinci olan Kuyuluk, üçüncü olan Menteş ve dördüncülüğü yakalayan Eski Mezitli takımları bu yılki turnuvada da top koşturup, kıyasıya mücadele edecek. 
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Tarsus İlçesinde Devrilen Traktörün Altında Kalan Hüseyin Palas Hayatını Kaybetti
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Akdeniz Bölgesi İçin Uyarı Yaptı, Bu Gece Yağışın Mersin’de de Etkisini Göstermesi Bekleniyor
Mersin’de İnşaat Alanındaki Boş Çukura Düşen İşçiyi Büyükşehir İtfaiye Ekipleri Kurtardı
Mersin Büyükşehir, Kadın Ve Çocukların Sosyal Gelişimlerini Desteklemeyi Sürdürüyor, Kadınlar Hem Yeteneklerini Keşfediyor Hem De Öz Gelişimlerine Katkı Sunuyor
Mersin Büyükşehir’den Nacarlı’da 600 Metrelik Yol Yapım Çalışması
Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Gaziantep'te ‘23 Nisan Çocuk Tiyatrosu Şenliği’nde Yer Aldı
Tarsus Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri Tarafından Şehrin Dört Bir Yanında Parklarda Çalışmalar Devam Ediyor
Litvanya Cumhuriyeti Büyükelçisi Eksl. Ricardas Degutis Ve Beraberindeki Heyet Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ni Ziyaret Etti
Başkan Seçer, Litvanya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Degutıs İle Bir Araya Geldi
Başkan Seçer’den 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Mesajı