Forever New’den Romantik Koleksiyon: Vintage Day Dreams

Avustralyalı giyim markası Forever New’un yeni koleksiyonu ile kadınlar, yeni sezonu feminen bir görünüm ile karşılıyor.

02 Ağustos 2018 Perşembe, 10:21
Forever New’den Romantik Koleksiyon: Vintage Day Dreams
-

Avustralyalı giyim markası Forever New’un yeni koleksiyonu ile kadınlar, yeni sezonu feminen bir görünüm ile karşılıyor. Bitmeyen yazın romantizminden ilham alınarak tasarlanan koleksiyonda, yaz aylarının favori desenleri ile sonbahara sıcak bir geçiş yapılıyor. Zarif bluzlar, günlük elbiseler ve vücuda oturan tulumlar şık çizgileriyle yeni sezona canlılık katıyor.
Dünyada modaya yön veren Paris, Londra, Milano ve New York’tan ilham alarak, tasarımlarını feminen güzellikle birleştiren Avustralyalı giyim markası Forever New, yeni koleksiyonu Vintage Day Dreams ile moda tutkunlarına günün her anında kusursuz şıklık sunuyor.
Her koleksiyonunda farklı bir hikaye ile karşımıza çıkan Forever New, bu kez yazın bitmeyen romantizminden ilham alan parçalarla sonbahara enerji katıyor. Derin v yakalar, dantel detaylı elbiseler, tüvit ceketler, drape bluzlar ile koleksiyonda sıra dışı bir tarz yakalanırken, şifon kumaşlar, transparan detaylar ve dantel işlemeleriyle kombinlerin gündüzden geceye taşınması sağlanıyor. Koleksiyonda yer alan rahat tulumlar, uçuş uçuş elbiseler ve dikkat çeken kol detaylı bluzlar modern bir stilin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.
Koleksiyondaki her renk, feminen ve romantik stili yansıtıyor. Pembe ve lacivert sezonun dikkat çeken rengi olarak öne çıkarken, bej, uçuk pembe, optik beyaz, siyah ve grinin tonları gardıropları sonbahara hazırlıyor. Floral desenli parçalar ise her kombine hareketli bir stil katıyor.
Forever New kadınları, gece olduğunda işlemeli parti elbiselerinin içinde ışıl ışıl parıldıyor. Payetlerle işlenen pelerinler,dokuma dantel ve şifonlar, vücuda oturan elbiseler ve drapelerle davetlerde göz alıcı bir şıklık sunuluyor. Sofistike tasarımlı tulumlar, fiyonk ve fırfır detaylı romantik parçalarla Forever New kadınları tüm davetlerde iz bırakıyor.
Her renkle kombinlenebilen şallar, koleksiyondaki parçalara zarif bir dokunuş katarken, ince bantlı topuklu ayakkabılar, şık sırt çantaları, taş işlemeli clutch’lar ve modern çizgili takılar tarzıyla fark yaratmak isteyen kadınların bir numaralı tercihi oluyor.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı