Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Fenerbahçe'nin Kararını Eleştirdi

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Fenerbahçe'nin saldırının failleri yakalanana kadar maçlara çıkmama kararını "talihsiz" olarak nitelendirdi.

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Fenerbahçe'nin Kararını Eleştirdi
Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Fenerbahçe'nin saldırının failleri yakalanana kadar maçlara çıkmama kararını "talihsiz" olarak nitelendirdi.
Google News'te Abone Ol

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Fenerbahçe'nin son dönemdeki saldırının faillerinin yakalanana kadar maçlara çıkmama kararına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yarsuvat, Galatasaray Divan Başkanlığı seçiminde oy kullandıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Dursun Özbek'in başkan adayı olmasının kendisini sevindirdiğini ifade eden Yarsuvat, Fenerbahçe'ye yapılan saldırı sebebiyle liglerin ertelenmesini de değerlendirdi. Bu ertelemenin kamuoyunun dikkatini çekmesi ve benzer terör hareketlerine fırsat verilmemesi açısından önemli olduğunu belirtti.

Fenerbahçeli yöneticilerin, "Failler bulunana kadar maçlara çıkmayacağız" açıklamasını hatırlatan Yarsuvat, bu tutumun "talihsiz bir karar" olduğunu vurguladı. Ülkede birçok cinayet vakasının faillerinin bulunmadığını hatırlatan Yarsuvat, iki suçsuz insanı fail olarak yargılamanın yanlış olduğunu ifade etti. Ayrıca, Galatasaray'daki başkan adayları ile ilgili olarak, yönetimlerinden bir arkadaşının başkan adayı olmasının kendileri için bir gurur kaynağı olduğunu ve desteklemenin görevleri olduğunu dile getirdi.

Van
Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin