Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, Ege Melisa Bükmen ile 1 Yıllık Sözleşme İmzaladı.

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, Türk smaçör Ege Melisa Bükmen ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, Ege Melisa Bükmen ile 1 Yıllık Sözleşme İmzaladı.
Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, Türk smaçör Ege Melisa Bükmen ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Galatasaray, voleybol alanındaki transfer çalışmaları kapsamında Ege Melisa Bükmen’i kadrosuna kattı. Kulüpten yapılan resmi açıklamada, 2004 doğumlu smaçör ile 1 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Açıklamada ayrıca, "Ege Melisa Bükmen’e sarı kırmızılı formamız altında başarılar dileriz" ifadesine yer verildi.

Ege Melisa Bükmen, profesyonel voleybol kariyerine VBank II takımında başlamıştır. Ardından sırasıyla Karayolları Spor Kulübü, SC Prometey, Nilüfer Belediyespor ve Kuzeyboru takımlarında mücadele etmiştir. Bu süreçte önemli deneyimler kazanan Bükmen, voleybol kariyerinde bir Ukrayna Kupası ve bir Ukrayna Süper Lig’i şampiyonluğu elde etmiştir.

Milli takım düzeyinde de faaliyet gösteren Ege Melisa Bükmen, bir İslami Dayanışma Oyunları zaferi yaşamıştır. Bu transferin, Galatasaray Kadın Voleybol Takımı için önemli bir adım olduğu belirtilmektedir.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin