Galatsaray-Lokomtiv Moskova Maçı Hangi Kanalda?

Dev maça saatler kaldı. Milyonlar nefesini tuttu maçı beklemeye başladı. Bir çok ülkede maç canlı yayınlanacak. Peki Türkiye de bu maçı verecek kanal belli oldu mu? İşte maçı verecek o kanal!

18 Eylül 2018 Salı, 11:14
Galatsaray-Lokomtiv Moskova Maçı Hangi Kanalda?
-

Dev maça saatler kaldı. Milyonlar nefesini tuttu maçı beklemeye başladı. Bir çok ülkede maç canlı yayınlanacak. Peki Türkiye de bu maçı verecek kanal belli oldu mu? İşte maçı verecek o kanal!
UEFA Şampiyonlar Ligi kapsamında TSİ 22:00'da Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak Galatasaray — Lokomotiv Moskova maçının Türkiye'deki yayıncısının hala resmen belli değil.
Gündemde bir çok iddia dolaşırken, konu ile ilgiliCumhuriyet yazarı Arif Kızılyalın'da yeni iddia geldi.
'Galatasaray- Lokomotiv Moskova maçının Türkiye'deki yayıncısı hala belli değil, indirim pazarlığı var'
Cumhuriyet yazarı Arif Kızılyalın, bu akşam oynanacak Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçının Türkiye'deki yayıncısının hala resmen belli olmadığını söyledi.
Arif Kızılyalın, "Şampiyonlar Ligi'nin TV ile imtihanı" başlığıyla yayımlanan yazısında bugün UEFA Şampiyonlar Ligi kapsamında TSİ 22:00'da Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak Galatasaray — Lokomotiv Moskova maçının Türkiye'deki yayıncısının hala resmen belli olmadığını söyledi.
"Aslında herkes Türk futboluna yıllık 3.26 sabit kurdan 500 milyon euro ödeyen Katarlı şirket beIN Sports’un son dakikada da olsa Şampiyonlar Ligi maçlarını yayımlayacağını biliyor ama dedik ya iş resmiyet kazanamadı bir türlü" diyen Kızılyalın, "Çünkü Süper Lig’e, 'büyük yerden gelen rica' üzerine servet akıtan Katarlılar, UEFA’nın 50 milyon Avro civarındaki yayın satış fiyatını geri dönmeyecek para olarak görüyorlar" ifadesini kullandı.
Kızılyalın, şöyle devam etti:
"Doğal olarak da futbolun Avrupa’daki patronuyla indirim konusunda sıkı bir pazarlıktalar. Haklılıklarını ise şöyle ifade ediyorlar: 'TL bazında satış yapıp, euro bazında ürün alıyoruz'. Dilleri, 'Evro, ya 10-15 liraya çıkarsa'ya gelmiyor ama sıkıntıları tamamen maddi. O yüzden son dakikaya kadar bekleyecekler. Maç saati geldiğinde de imzayı basıp, zaten 2 gündür Ali Sami Yen’de konuşlanan yayın ekiplerini devreye sokacaklar. Kriz de çözülecek. Şampiyonlar Ligi derken, UEFA Avrupa Ligi’nin yayın hakkını da kaparlarsa kimse şaşırmasın. Çünkü Saran Group, ağır maliyet nedeniyle Türkiye’nin Beşiktaş, Fenerbahçe ve Akhisar’la temsil edildiği bu mecradan çekilmiş bulunuyor."

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı