Galaxy S8 ve Galaxy S8+ Kampanyaları

Dünya devi mobil cihaz üreticisi Samsung'un Galaxy serisinin sonuncusu Galaxy S8 ve Galaxy S8+ beğeni topluyor. Satışı artırmak için firmalar çeşitli kampanyalar düzenliyor. Satışı artırmak için oluşturulan kampanyalar ilgi görüyor.

23 Mayıs 2017 Salı, 12:17
G: 23.05.2017 - 15:26
Galaxy S8 ve Galaxy S8+ Kampanyaları
-

Samsung Galaxy S8 ile "Sınırları Kaldır"
 
Dünya devi mobil cihaz üreticisi Samsung'un Galaxy serisinin sonuncusu Galaxy S8 ve Galaxy S8+ beğeni topluyor. Satışı artırmak için firmalar çeşitli kampanyalar düzenliyor.
  
Galaxy S8 yada Galaxy S8+ Alıcılarını Sevindiren Kampanyalar Başladı
 
Türkiye'de satışa sunulması ile oldukça rağbet gören seri, satış fiyatları de adından söz ettiriyor. GSM operatörlerinin çeşitli kampanyalar ile satışa sunduğu Galaxy S8 ve Galaxy S8+ sahibi olmak isteyenler operatörlerin değişim ve taahhütlü kampanyalı satışları işlerini kolaylaştırıyor.

Galaxy S8 Teknik Özellikleri ve Satış Fiyatı, Resmi Sitesinde Yer Alan Teknik Detaylar 
Galaxy S8 için Samsung resmi sayfasında yer alan detayları:
 
İşte harika Sonsuz Ekran
Galaxy S8 ve S8+’ın devrim niteliğindeki tasarımı içten dışa doğru ilerliyor. Telefonun görünümüyle ilgili her ayrıntıyı, akıllı telefon ekranının sınırlarını ortadan kaldıracak şekilde yeniden tasarladık. Böylece neredeyse çerçevesiz bir şekilde, yalnızca içeriği göreceksiniz. Bu boyuttaki Galaxy akıllı telefonlardaki en büyük ve en sürükleyici ekrandır. Üstelik tek elle kolayca tutulabilir.
 
 
Sınırlar ortadan kalkıyor
Sonsuz ekran telefonun sınırlarını kaldıran, tamamen pürüzsüz ve kesintisiz bir yüzey oluşturan harika uçtan uca ekrana sahiptir. Saf, bozulmamış, kesintisiz cam. Telefonun ön kısmını kaplar ve alüminyum çerçeveye sorunsuz bir şekilde entegre olur. Sonuç güzel kavisli, mükemmel simetriye sahip, tek bir görünüm.
 
Bir kameradan daha fazlası
Yeni Galaxy S8'i ilk deneyimleyecek kişilerden biri olun
 
Camera technology
Her anı yakalamak için yaratılmış bir kamera
Galaxy S8 ve S8+'ın kameralarıyla tüm anıları yaşandığı anda yakalayın. 12MP Dual Pixel arka kamera ve 8MP ön kamera, yaşanan mükemmel anları çok hızlı ve net bir şekilde gündüz veya gece demeden yakalar.
 
Faster
Yağmurda bile çok hızlı
Telefonunuzu kullanmaktan hiç vazgeçemeyeceksiniz.
Bu yüzden Galaxy S8 ve S8+ dünyanın ilk 10nm işlemcisini kullanır. Çok hızlı ve çok güçlü olmasının yanı sıra batarya verimliliği de sağlar. Buna ek olarak artırılabilir hafızası, IP68 sertifikasına sahip suya ve toza dayanıklılığı ile telefonunuzu elinizden bırakmak istemeyeceksiniz.
 
Iris scanner
Kusursuz güvenlik
Meraklı bakışlar, Galaxy S8 ve S8+'ın iris tarama özelliği sayesinde hiçbir zaman sorun olmaz. Gözlerinizde bulunan iris tabakasının bir benzeri yoktur ve size özeldir, hatta iki gözünüz bile birbirinden farklıdır ve neredeyse kopyalanması imkansızdır. Bu da telefonunuzun ve tüm içeriğinizin sadece size ait olması demektir. Buna ek olarak yüz tanıma özelliği de güvenliğiniz için bir başka seçenektir.
*İris tabakası gözünüzün renkli ve halka şeklindeki kısmını ifade eder.
 
Premium sound
Net ve berrak ses
Seste mükemmelliğin peşinde koşanlar: S8 ve S8+'da sesi olması gerektiği gibi kusursuz ve net bir şekilde duyacaksınız. Çünkü S8 ve S8+ yüksek kaliteli 32-bit PCM ve DSD64/128 ses teknolojisini destekler. Ayrıca AKG tarafından geliştirilmiş kulaklıkları üst düzey ses kalitesine sahiptir ve kulaklarınıza çok daha rahat bir şekilde oturur.
*DSD64 ve DSD128 dosya formatına göre limitlenebilir.
 
Seçilen ürünlerin resmi sitesindeki satış fiyatlarına erişmek için, Samsung Türkiye internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”