Şehitkamil Belediyesi, bayram öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Ekipler, ev temizliği, kişisel bakım ve sağlık kontrolleri gibi hizmetlerle, yaşlı ve yalnız yaşayan vatandaşların yaşamını kolaylaştırmayı hedefliyor. Son olarak, yalnız yaşayan 66 yaşındaki Meryem İlhan'ın evinde temizlik ve sağlık hizmeti gerçekleştirildi. Bu hizmetler, günlük yaşamını tek başına sürdüremeyen vatandaşlar için büyük önem taşıyor.
Paylaşmanın Gücü
Şeker hastası olan Meryem İlhan, eşinin vefatından sonra yalnız yaşamaya başladı. İlhan, "Umut başkanımızdan Allah razı olsun. Bayram öncesi ekipleri gönderdiler, evimi temizlediler. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmıyorlar. Allah kendisinin de yolunu açık etsin, tuttuğunu altın etsin. O bizim yanımızda, biz de onun yanındayız. Çok teşekkür ediyorum" diyerek duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Şehitkamil Belediyesi'nin Vefa Hizmeti, yalnız yaşayan, yaşlı, engelli ve kronik hastalığı olan bireylerin hayatını kolaylaştırmanın yanı sıra toplumda dayanışma kültürünü de pekiştiriyor. Belediye ekipleri, düzenli olarak destek hizmetlerini sürdürüyor ve vatandaşlara yalnız olmadıklarını hissettiriyor.
