Gaziantep'te Engelli Vatandaş İtfaiye Tarafından Kurtarıldı

Gaziantep’in Nizip ilçesinde, evinde demir korkuluklara kolu sıkışan engelli vatandaş itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Olay, Mimar Sinan Mahallesi'nde meydana geldi.

Gaziantep'te Engelli Vatandaş İtfaiye Tarafından Kurtarıldı

İddiaya göre, Yüksel Sokak'ta yaşayan engelli bir vatandaş, pencerenin demir korkuluklarına kolunu sıkıştırdı. Tüm çabalarına rağmen, engelli vatandaşın kolu sıkıştığı yerden çıkarılamadı. Bunun üzerine, durumu gören yakınları itfaiye ekiplerine haber verdi.



Olay Yerinde Hızla Müdahale Edildi

İhbar üzerine olay yerine hızlı bir şekilde itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, engelli vatandaşın kolunu sıkıştığı yerden çıkarmak için kısa süreli bir çalışma gerçekleştirdi. Yapılan müdahale sonucunda, engelli bireyin kolu başarıyla kurtarıldı. Olay sonrası engelli vatandaşın sağlık durumu kontrol altına alındı ve herhangi bir yaralanma durumunun olmadığı belirtildi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin