Maçın ikinci yarısında yaşanan önemli anlar ise dikkat çekti. 61. dakikada sağ kanattan İrfan Can'ın ortasında, Benedyczak'ın kafa vuruşu yandan auta çıktı. 76. dakikada İrfan Can'ın kullandığı serbest vuruş, üstten dışarı gitti. 87. dakikada Gassama'nın pasıyla ceza yayı gerisinde topla buluşan Lungoyi'nin vuruşu üstten dışarı çıktı. 89. dakikada Draguş'un yerden pasında Lungoyi'nin zayıf dokunuşunda top kalecide kaldı. 90+5. dakikada İrfan Can, rakibini ekarte ettikten sonra çektiği sert şutta meşin yuvarlağı üstten az farkla dışarı gönderdi.
Maçın oynandığı stat Gaziantep Büyükşehir Stadyumu olarak belirlendi. Maçın hakemleri ise Mehmet Türkmen, Murat Ergin Gözütok ve Hüseyin Aylak’tı. Gaziantep FK kadrosunda Zafer Görgen, Kevin Rodrigues, Tayyip Talha Sanuç, Nihad Mujakic, Nazım Sangare, Ogün Özçiçek, Kacper Kozlowski, Drissa Camara, Maxim, Christopher Lungoyi ve Mohamed Bayo yer aldı. Yedek oyuncular arasında ise Mustafa Burak Bozan, Luis Perez, Victor Gidado, Deian Sorescu, Yusuf Kabadayı ve Muhammet Akmelek bulunuyordu. Teknik direktör Burak Yılmaz takımın başındaydı.
Kasımpaşa'nın kadrosunda ise Adreas Gianniotis, Ben Ouanes, Nicholas Opoku, Rodrigo Becao, Kamil Ahmet Çörekçi, Kerem Demirbay, Andri Baldursson, Jim Allevinah, Adrian Benedyczak, İrfan Can Kahveci ve Cenk Tosun yer aldı. Yedekler arasında Ali Emre Yanar, Adam Arous, Eyüp Aydın, Godfried Owusu ve Emre Taşdemir bulunuyordu. Kasımpaşa'nın teknik direktörü Emre Belözoğlu olarak görev yaptı.
Maçta Gaziantep FK'nın gollerini Kacper Kozlowski (dk. 23) ve Mohamed Bayo (dk. 35) atarken, Kasımpaşa'nın tek golü Adrian Benedyczak'tan (dk. 16) geldi. Gaziantep FK'dan Drissa Camara 41. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Ayrıca, Nazım Sangare, Melih Kabasakal ve Zafer Görgen ile Kasımpaşa'dan Kamil Ahmet Çörekçi ve Opoku sarı kart gören oyuncular oldu.