Gaziantep GATEM Sanayi Sitesi yakınındaki bir arazide, kimliği belirsiz şahıslar tarafından yığılan araç lastikleri ateşe verildi. Yanan lastikler nedeniyle yoğun dumanlar yükselirken, olayın çevresindeki alanı etkisi altına aldı.
Olayın Detayları
Edinilen bilgiye göre, yangın sırasında çevredeki insanlar durumu hemen fark etti. Yangına müdahale edilmesi için itfaiye ekiplerine haber verildi. Ancak, yangının neden çıktığı ve kimler tarafından yapıldığı henüz belirlenemedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, durumu kontrol altına almak için hızlı bir şekilde müdahale etti.
Son Durum
Yangının söndürülmesiyle birlikte, olay yerinde geniş bir güvenlik önlemi alındı. Olayın ardından, çevredeki sakinler durumu endişeyle izlerken, yetkililerin konuyla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi. Bu tür olayların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması gerektiği vurgulandı.
