Gaziosmanpaşa Belediyesi, Hıdrellez Şenlikleri çerçevesinde Roman Dernekleri'nin katkılarıyla Hükümet Konağı önünde Alişan konseri düzenledi. Konsere katılan Gaziosmanpaşa halkı, yoğun ilgi göstererek etkinliğin coşkusunu artırdı. Konser öncesi sahne alan gruplar, performanslarıyla izleyicileri eğlendirdi.
Etkinlik alanına gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, vatandaşlarla bolca hatıra fotoğrafı çektirdi. Konserin başında Alişan, “Cennet Mahallesi dizisinin komiseri Zeki Alasya'nın vefatını öğrendim. Hepinizden bir Fatiha okumanızı istiyorum” diyerek üzüntülerini dile getirdi.
Baharın Coşkusunu Paylaşmak
Gaziosmanpaşa Belediyesi, Hıdrellez Şenlikleri ile baharın gelişini kutlamak istediklerini belirten Usta, “Bahar mevsimi insanların coşkusunu artırır. Bu şenlikler, bolluğun ve paylaşmanın sembolüdür. Halkımızın bir araya gelerek bu mutluluğu yaşamasını sağlamak istedik” dedi.
Halkın Mutluluğu Bizim İçin Önemli
Usta, halkın eğlenmesinin kendi çalışmalarına katkı sağladığını ifade ederek, “Sahne alan sanatçılarımız gençlerimizi coşturuyor. Geleneksel hıdrellez ateşini yakarak bu geleneği yaşatacağız. Binlerce insanın bu mutlu anı paylaşması, bize daha fazla çalışma motivasyonu veriyor” şeklinde konuştu.
Konserin sonunda, hıdrellez ateşinin üzerinden atlamak isteyen bazı vatandaşlar izdihama neden oldu.