“Geleceğimize Işık Tuttuğunuz İçin Teşekkür Ederiz”

Cerebral Palsy Türkiye, Cerebral Palsy’li çocukların hayatlarına umut olan gönüllüleri ile bir araya geldi…

23 Aralık 2018 Pazar, 20:05
“Geleceğimize Işık Tuttuğunuz İçin Teşekkür Ederiz”
-

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı tarafından, Cerebral Palsy’li çocuklarla kurumları bir araya getirmek ve teşekkür etmek amacıyla 21 Aralık Cuma günü “Steptember Gönüllü Buluşması” düzenlendi. Etkinlikle, Cerebral Palsy’li çocuklar destekçileriyle bir araya gelerek hem teşekkür etti, hem de onlar için hazırladığı özel gösterileri sergileyerek unutulmaz anlar yaşadı.
Dünyada 17 milyon kişinin etkilendiği, gelişimini tamamlamamış beyinde meydana gelen bir hasar sonucu ortaya çıkan, ilerleyici olmamasına rağmen kalıcı hareket ve postür bozukluklarına neden olan Cerebral Palsy, çocuklukta en sık rastlanan fiziksel engellilik durumudur.
“YAŞAMIMIZA UMUT OLDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ”
Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı’nın, Cerebral Palsy konusunda hem toplumda farkındalık yaratma hem de bağış toplama amacıyla her yıl düzenlediği Steptember sosyal sorumluluk projesine, baştaFord Otosan, Zorlu Holding, Borusan Holding, ING Bank, Vestel, Ebebek, FLO ve Pentiolmak üzere 42 kurumsal firma destek verdi.
Cerebral Pasy Türkiye, hem şeffaflığı ve hesap verilebilirliğini vurgulamak, hem de Cerebral Palsy’li çocukların daha iyi eğitim almaları ve daha huzurlu bir ortamda yaşamalarına yardım ettiği destekçilerine teşekkür etmeleri için 21 Aralık Cuma günü “Steptember Gönüllü Buluşması” etkinliği düzenledi.
“2018 STEPTEMBER SONUÇLARI AÇIKLANDI”
Cerebral Palsy’li çocukların destekçileri ile bir araya geldiği“2018 Steptember Gönüllü Buluşması”etkinliğinde3 yıldırdestek olan Borusan Danışmanlık, Borusan Mannesmann, Ipsos, Kredi Kayıt Bürosu, Vestel ve Zorlu Tekstil,4 yıldırdestek olan Borusan Otomotiv Grubu,Zorlu Holding, Zorlu Enerji Grubu ve Zorlu Gayrimenkul ve5 yıldırCerebral Palsy’li çocuklara destek veren Ey Türkiye ve Ford Otosan’a desteklerinde dolayı plaket verildi. Etkinlik sonrasında sonrasında 2018 Steptember sonuçları açıklandı. Cerebral Palsy’li çocuklar için 42 firma, 2 bin 832 gönüllü, 885 takım kurarak toplamda1 milyon TLbağış topladı.
Toplanan bu bağışlarla Cerebral Palsy’li çocuklar 2019 yılı boyunca2 bin 167seans ücretsiz hidroterapi, fizyoterapi, özel eğitim, oyun temelli rehabilitasyon, erken müdahale hizmeti ve erken öğretim bursu alacak.
Steptember Gönüllü Buluşması etkinliğinde konuşma yapanCerebral Palsy Türkiye Genel Direktörü Nigar Evgin,“16 yıldır Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı’nda görev yapıyorum ve her gün çocuklarımızın adım adım gelişim sağladığını gördükçe değerli destekçilerimize minnet duyuyorum.2014 yılında Cerebral Palsy Alliance üzerinden gelen bir Linkedin mesajı ile başlayan ve bizim için yıldan yıla büyük bir etkinlik haline gelen Steptember Sosyal Sorumluluk projesinin 5. yılını kutluyoruz. Steptember ile 5 yıl içerisinde toplam2 milyon 523 bin 796 TLbağış topladık. Değerli destekçilerimiz sayesinde, bu bağışlarla birçok Cerebral Palsy’li çocuğun umut dolu gelişimlerine şahit olduk. Cerebral Palsy Türkiye olarak, değerli destekçilerimizle birlikteliğimizin yıllarca sürmesini ve her geçen yıl daha fazla çocuğa ulaşabilmeyi diliyoruz” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek