Genç Aday Hüseyin SEZGİN’e destek Çığ Gibi Büyüyor!

Mersin Şoförler Odası seçimi 7 Ocakta Manolya Düğün Salonunda yapılacak, seçime yaklaşırken esnaflar içerisinde ki yenilik tutkusu Hüseyin Sezgin’e olan desteği arttırıyor.

04 Ocak 2022 Salı, 12:02
G: 04.01.2022 - 12:03
Genç Aday Hüseyin SEZGİN’e destek Çığ Gibi Büyüyor!
-

Seçime 1 ay kala seçim kampanyalarına başlayan Sezgin, 1 ayda esnafın takdirini kazanmayı başardı, gösterdiği yakın ilgi ve disiplinli çalışma sayesinde esnafların dilinden düşmüyor, şoförler odasına kayıtlı olsun, olmasın, şoför olmayan pastanecisinden, lastikçisine herkes eşine dostuna söyleyerek Hüseyin Sezgin için seçim çalışması gerçekleştiriyor. Hüseyin Sezgin ise bu durumu şu şekilde yorumluyor “Bizler ‘Etkin Esnaf Yaratma’ derken tam olarak bundan bahsediyorduk, esnaf kendisi için çalışmaya daha bizler aday iken başladı, eğer başkan olursak kendi sorununu kendi çözen bir sistem yaratacağız, bütün esnaflarımızın arkasında ki Şoförler Odası gücünü hissetmelerini sağlayacağız.“
 

“DAHA GENÇ BİR ANLAYIŞ” HERKES TARAFINDAN BENİMSENDİ!

“Daha Genç Bir Anlayış” sloganı sabahlara kadar süren yoğun toplantılar sonucunda kararlaştırılmış, görünene göre çok doğru bir slogan seçimi yapılmış, esnafın benimsediği ve sloganı aracına yazdıran esnafların olduğu görülmekte. Buradan anlaşılıyor ki her konuda daha genç bir bakış açısıyla ve daha dinamik planlamalar ile bütün projeleri gerçekleştirilecek. Hazırlanan ve daha önce bahsettiği inovatif projeler ile de Şoförler Odasını geleceğe hazır ve teknolojik bir hale getirmeyi planlamaktalar. 
 

ESNAF HAKKINI TANIMIYOR!

Öte yandan Mersin Habere konuşan Hüseyin Sezgin, son esnaf istişarelerinden bahsetti. “Yaptığımız kamyoncu esnaf arkadaşlarımız ve minibüsçü esnaf arkadaşlarımızdan gelen şikayetler hat safhada, en büyük şikayet ise güncel yönetimin ilgisizliği. Başkanı tanımayan bir kere yüzünü görmemiş insanlar var, bu adamlarda normal olarak haklarını tanımıyor derdi sorunu olduğu zaman kooperatifinden başka bir yere gitmiyor, peki bunu ne yapalım kooperatifler ile de iletişim kopuk. Bu esnaf asla hak ettiği yerde değil, sokaklar göründüğü gibi pembe rüyaları konuşmuyor, esnaf hakkını tanımıyor. Esnafa “nasılsın?” diye soru soruyoruz, adam birden “sen bunu yapacak mısın?” diye soru sormaya başlıyor. Kimse esnafın yanında felan durmamış arkadaşlar, ben sokakları gezdim gördüm 10 kişiden 8’i kan ağlıyor. Sizlere söz veriyorum her derde deva bulmak için var gücümüzle çalışacağız, bu esnafı bu durumdan biz kurtaracağız!”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı