Gençlik Kampı Personeline Takım Çalışması ve İnovasyon Eğitimi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 2019 yılı hizmet içi eğitimlerine devam ediyor. Bu kapsamda gençlerin, çocukların ve ailelerin uğrak noktası olan Tarsus Gençlik Kampı personeline Takım Çalışması ve İnovasyon eğitimi verildi.

19 Aralık 2019 Perşembe, 09:38
Gençlik Kampı Personeline Takım Çalışması ve İnovasyon Eğitimi
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 2019 yılı hizmet içi eğitimlere devam ediyor. Gençlerin, çocukların ve ailelerin uğrak noktası olan Tarsus Gençlik Kampı personeli, Takım Çalışması ve İnovasyon eğitiminden geçti.

Hizmete açıldığı günden bu yana özellikle çocukların ve gençlerin uğrak noktası olan Gençlik Kampı düzenlediği etkinliklerle katılımcıları sosyalleştirerek, güzel vakit geçirmelerini sağlamanın yanı sıra birlik ruhu ve takım çalışmasını öğretiyor.

Her hafta sonu yüzlerce genci, çocuğu ve aileyi ağırlayan Tarsus Gençlik Kampı’nda görevli personelin katılımcılara daha verimli ve yüksek performanslı hizmet sunabilmeleri amacıyla Takım Ruhu ve İnovasyon eğitimi verildi.

Personel takım ruhu ve inovasyon konularında bilgilendirildi

Büyükşehir Belediyesi İç Eğitmeni Erhan Can tarafından Tarsus Gençlik Kampı’nda verilen eğitimlerde, personelin yenilikçi, takım ruhunu geliştirici, yüksek performans ve motivasyonla üretken yönde etkin hizmet verebilmesi açısından motivasyon-sinerji-performans ilişkisi, yeni fikirlere odaklanma ve yenilik konuları anlatıldı.

Eğitimde, takım ruhu, takım motivasyonu, bireysel motivasyon yöntemleri, takım motivasyonuna katkı, takım performansı ve iş bölümü, grup dinamiğini artırmak için gerekli davranış biçimleri gibi konularda bilgiler de verilirken, yeni fikirlere açıklık, yeni fikirler üretme ve işbirliğinin hizmet verme noktasında önemine değinildi.
Planlanan hizmet içi eğitimler kapsamında yeni başlayan ve mevcut personelin ihtiyacına yönelik düzenlenen eğitimler devam edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti