Genel Başkandan Erdemli Belediye Başkanı Tollu'ya Ziyaret

Alperen Ocakları Genel Başkanı Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'yu makamında ziyaret etti.

20 Şubat 2018 Salı, 09:15
Genel Başkandan Erdemli Belediye Başkanı Tollu'ya Ziyaret
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Murat Aslan beraberinde Büyük Birlik Partisi Mersin İl Başkanı Hasan Köse, İl Başkan Yardımcısı Alpay Yalman, Erdemli İlçe Başkanı Murat Turmuş, Ocak Başkanı Ferhat Yıldız ve ocak yöneticileri, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'yu makamında ziyaret etti. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Alperen Ocakları Genel Başkanı Murat Aslan'a özel olarak hazırlanan 'Osmanlı Arması' ve Andımız-Ayyıldız işlemeli biblo hediye etti.
 
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Alperen Ocakları Genel Başkanı Murat Aslan'a ve BBP yöneticilerine nazik ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti. Gerçekleşen ziyarette Alperen Ocakları Genel Başkanı Murat Aslan ise misafirperverliğinden dolayı Başkan Mükerrem Tollu'ya teşekkür etti. Ziyarette Başkan Tollu, belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında konuşurken, tek gayelerinin Erdemli'yi daha yaşanabilir bir kent haline getirmek olduğunu vurguladı. Alperen Ocakları Genel Başkanı Murat Aslan, 'Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'ya kutlu yürüyüşünde hizmet etme sevdasında başarılar diliyorum' dileyerek ülkücülerin tek gayesinin vatanına ve milletine hizmet etmek olduğunun altını çizdi. Aslan, "Alperen Ocakları ülkemize, gençlerimize güzel hizmetler yapmıştır. 'Alp' ayrı 'Eren' ayrı bir anlamdır. Bu da Nizam-I Alemde birleştiğinde bambaşka bir güzellik ortaya çıkıyor. Allah gayretlerimizi ve çalışmalarımızı boşa çıkarmasın. Birlik ve beraberlik içinde ortak paydalarımız için vatanımız milletimiz ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Allah sizinde yolunuzu açık etsin, başarılar diliyorum" dedi.
ÜLKÜCÜLER BU VATANIN TEMİNATIDIR
Belediye Başkanı Tollu ise ziyarette, 'Ülkücü ülkücünün kardeşidir' vurgusu yaparak, "Ülkücüler bu ülkenin erken uyarı sistemidir. Sigortasıdır. Vatan ve bayrak aşıklarıdır. Ülkücüler bu vatanın teminatıdır. Her zaman vatan için çalışmışlardır ve savaşmışlardır. Karşılık beklemeden hizmet sevdasındadır" ifadelerine yer verdi. Belediye hizmetleriyle ilgili de kısa bilgiler aktaran Başkan Tollu, herkese eşit hizmet etme gayreti içinde olduklarını ifade ederek, bu gayretlerinin mükâfatını vatandaşların teveccühünü ve hayır duasını alarak kazandıklarını dile getirdi ve Erdemli'ye hak ettiği hizmetleri vermeye devam edeceklerini vurguladı.
BAŞKAN TOLLU BAŞKAN ASLAN’A OSMANLI ARMASI HEDİYE ETTİ
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Alperen Ocakları Genel Başkanı Murat Aslan'a Erdemli ilçesine ziyaretinden dolayı 'hoş geldiniz' derken davasında ve görevinde başarılar diledi. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Alperen Ocakları Genel Başkanı Murat Aslan'a özel olarak hazırlanan 'Osmanlı Arması' ve Andımız-Ayyıldız işlemeli biblo hediye etti. Sohbet havasında gerçekleşen ziyaret karşılıklı hediye takdimleriyle son buldu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı