Hayırsever iş insanlarının katkılarıyla gerçekleştirilen bu organizasyonda, Ramazan süresince günde yaklaşık 350-400 kişiye iftar yemeği sunuluyor. Programın, ilçe halkının yanı sıra misafirlere, yolculara ve ihtiyaç sahiplerine de açık olduğu ifade ediliyor. Özellikle yemek yapma imkânı olmayan yaşlı bireyler için buradan yemek temin edilmesi sağlanıyor.
Şehit Emre Doruk İlim Kültür ve Hizmet Derneği Başkanı Resul Zorba, organizasyonun hazırlıklarının tamamlandığını ve gelenekselleşen iftar programını bu yıl da sürdürmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Zorba, organizasyona katkı sağlayan hayırseverlere teşekkür etti.
İftar programına katılan vatandaşlar, emeği geçenlere minnettarlıklarını ifade ederken, Ramazan ayının manevi atmosferinin ilçede yoğun bir şekilde hissedildiğini dile getirdiler. Programın Ramazan ayı boyunca devam edeceği bilgisi verildi.
