Gökhan Yalçın’ın Evine Giden Yolda Asfalt Çalışması Yapıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, kent genelinde yol yapım bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürürken, insan odaklı hizmetlere imza atmaya devam ediyor.

06 Ekim 2020 Salı, 13:17
Gökhan Yalçın’ın Evine Giden Yolda Asfalt Çalışması Yapıldı
-

Toroslar İlçesi Kerimler Mahallesi’nde ikamet eden özel gereksinimli Gökhan Yalçın’ın evinin olduğu bölgede yol çalışması gerçekleştirildi. Gökhan Yalçın’ın ailesinin talebi üzerine hızla harekete geçen Büyükşehir ekipleri, yapılan yol çalışmasıyla hem Gökhan’ın hem de ailesinin yüzünü güldürdü.

Ekipler hızla harekete geçti
Evlerinin önündeki ve etrafındaki yolda Gökhan’ın tekerlekli sandalyesini daha rahat bir şekilde kullanabilmek için asfalt talebinde bulunan Yalçın ailesi, aynı zamanda evde bakım hizmet aracı ve ambulansın sokağa rahatlıkla ulaşabilmesi amacıyla düzenleme yapılmasının gerekli olduğunu iletti.

20 yıl sonra yapıldı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde hızla harekete geçen ekipler, yolda talep edilen tüm düzenlemeleri yaparak, Gökhan Yalçın ve ailesini yalnız bırakmadı. Sosyal belediyecilik anlayışıyla tüm vatandaşların yanında olmaya ve onların sorunlarını çözmeye devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla Gökhan Yalçın istediği yola kavuştu. Yıllardır her yere başvuru yaptıklarını fakat bir türlü sonuç alamadıklarını belirten ailenin talebine kulak veren Büyükşehir Belediyesi, 20 yıldır yapılamayanı yaparak, çalışmalarını hızla tamamladı.

“Elzem bir ihtiyaçtı, insan canı söz konusuydu”
Kerimler Mahallesi Muhtarı Mehmet Ersoy, Gökhan Yalçın’ın evine ambulans ve hasta bakım aracının çıkamadığını söyleyerek, “Anne ve babasının da kronik rahatsızlığından dolayı büyük sıkıntı yaşıyorduk. Verilen bütün sözlere rağmen hiçbir ilçe belediyemizden yardım almamıştık. Büyükşehir Belediyemiz’in yapmış olduğu bu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Çalışan tüm ekiplere ve özellikle Vahap Seçer Başkanımız’a çok teşekkür ediyoruz. Çünkü elzem bir ihtiyaçtı, insan canı söz konusuydu. Böyle bir hizmete çok ihtiyacımız vardı” dedi.
Yıllardır bekledikleri hizmetin bir telefonla yapıldığını belirten Gökhan Yalçın’ın ailesi, mutluluklarını dile getirerek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkürlerini ve selamlarını iletti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı