Gönül Sofrası Tömük'te Kuruldu

Erdemli Belediyesi vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor...

07 Haziran 2018 Perşembe, 17:35
Gönül Sofrası Tömük'te Kuruldu
-

Erdemli Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel iftar sofrası Ramazanın 22. günü Tömük'te kuruldu.
Ramazan ayı münasebetiyle ilçedeki 10 büyük mahallede iftar programları düzenleyen Erdemli Belediyesi programları önceki gün Tömük Mahallesinde devam etti. Vatandaşların  yoğun katılımıyla gerçekleşen programa Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Adayı Bekir Özsu, MHP İlçe Başkan ve Yöneticileri, Eski Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve basın mensupları da katıldı.
Kuran-ı Kerim tilavetinden sonra Tömük mahalle muhtarı Yakup Boyalı hoş geldiniz ve teşekkür içerikli konuşmasını yaptıktan sonra Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'da mahalle sakinlerine yaptıkları hizmetleri özetleyerek, yapacakları çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Daha sonra  Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Bekir Özsu selamlama konuşması yaptı ve okunan akşam ezanı ile açılan iftardan sonra dua edildi. Vatandaşların önceki yıllarda da yapılan bu etkinliğe önem verdiği gözlemlenirken, birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Erdemli Belediyesinin bu tür etkinliklerle vatandaşı bir araya getirme çabasını olumlu karşıladıklarını dile getiren vatandaşlar belediye başkanı Mükerrem Tollu ve ekibine teşekkür ettiklerini bildirdiler. 
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Ramazan ayının birlik ve beraberlik içerisinde geçmesinin kendileri için ayrı bir önem taşıdığını beyan ederek, “Cenab-ı Allah bizlere 11 ayın sultanını hediye etmiş. Bizim de bu hediyeyi birlik ve beraberlik içerisinde kabul etmemiz gerekir. Aksi takdirde yüce Yaradan’ın hediyesine sırt çevirmiş olmaz mıyız?” diye konuştu. Açıklamasında Ramazan-ı Şerif ayının tüm Türk ve İslam âlemine hayırlar getirmesini niyaz eden Tollu, açıklamasına şöyle devam etti:
“Ramazan ayı başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden azat olan bolluk ve bereket ayıdır. Bu ayda yapılan tüm ibadetlerin derecesi yüksektir. Cenabı Allah tuttuğumuz oruçlarımızı, kıldığımız namazlarımızı ve yaptığımız her türlü hayır ve hasenatımızı eksikleri ile birlikte kabul etsin. Ramazanı Şerif ayının feyzinden, nurundan ve bereketinden azami derecede istifade eden kullarından eylesin.”
Başkan Tollu son olarak, bu ayın yardım ayı olduğuna dikkat çekerek, fakir fukaranın kollanması gerektiğini hatırlattı ve Erdemli Belediyesi olarak bu konuda son derece hassas olduklarını söyledi. Yardıma muhtaç kişilerin belediyeye bildirilmesi isteyen Tollu, tüm vatandaşlara huzurlu, bolluk içerisinde bir Ramazan ayı diledi.
Programların büyükşehir yasası ile kapatılarak Erdemli Belediyesine bağlanan ve mahalleye dönüşen beldelerde yapılacağı duyuruldu.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı