Gülnar’da Şehit Ertuğrul Ulupınar ve Tüm Şehitler Anısına Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif Okutuldu

ÜNÜVAR,"Vatanı için canını feda eden şehidimizi hiç unutmayacağız"

15 Ocak 2022 Cumartesi, 21:30
Gülnar’da Şehit Ertuğrul Ulupınar ve Tüm Şehitler Anısına Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif Okutuldu
-

Gülnar Belediyesi organizasyonuyla, Şanlıurfa/Akçakale’ de şehit düşen Milliyetçi Hareket Partisi Gülnar Eski İlçe Başkanı,Gülnar Belediye personeli Nebi ULUPINAR’ın oğlu Şehit ERTUĞRUL ULUPINAR ve tüm şehitlerimizin anısına, Kuran-ı Kerim ve Mevlid- i Şerif okutulup, yemek ikramı yapıldı.
Öğle namazına müteakip belediye düğün salonunda düzenlenen programda Kur’an-ı Kerim tilaveti ve şehitlerin anısına okutulan mevlidin ardından, şehitler için dua edildi.
Mevlid-i Şerif programına; Şehidimizin annesi Şadiye ULUPINAR, babası Nebi ULUPINAR, kardeşleri Alperen ve Satuk Buğrahan’ın yanı sıra, Gülnar İlçe Kaymakamı Yunus Emre BAYRAKLI, Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan ÜNÜVAR, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem TOLLU, Anamur Belediye Başkanı Hidayet KILINÇ, İlçe Jandarma Komutanı Abdullah KALAYCIOĞLU, İlçe Müftüsü Yusuf KAYA, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Şehitler için okutulan Kuran-ı kerim ve mevlid-i Şerif programının sonunda vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.
İlçe Kaymakamı Yunus Emre BAYRAKLI programda yaptığı konuşmada “ Öncelikle Ertuğrul kardeşimizin şehadete ermesinin yedinci gününde bizleri burada buluşturan Gülnar Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Geçen hafta Pazar günü Şehidimiz Ertuğrul ULUPINAR’ı Gülnar’a yakışır bir şekilde son yolculuğuna uğurladık. Vatanı için canını feda eden şehidimizi hiç unuitler tmayacağız. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin en kıymetlileri şehitlerimiz, şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizdir. Biz artık şehidimizin ailesinin kardeşleriyiz, ailesinin bir ferdiyiz. Şehidimiz Ertuğrul ULUPINAR’a bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.
Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan ÜNÜVAR programda yaptığı konuşmada; “ Gülnar Belediye Başkanı olarak Şehidimiz Ertuğrul ULUPINAR’ın amcası olarak duyarlılık gösterip buraya geldiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Vatanı için canını feda eden şehidimizi hiç unutmayacağız. Ben Türk’üm diyen herkes gibi Gülnar’da yaşayan tüm vatandaşlarımız olarak Ertuğrul kardeşimizin yerini doldurmaya hazırız. Şehitlerimiz her zaman olduğu gibi bugünde, yarınlarda da yüreğimizde yaşamaya devam edeceklerdir. Şehitlerimize minnettarız. Kıymetli Şehit ailelerimizin her zaman yanındayız. Şehidimiz Ertuğrul ULUPINAR ve şehadete eren kahraman askerlerimize bir kez daha Allahtan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum “dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor